razlozi su nepoznati

Srpski mediji o neočekivanom potezu udovice Đorđa Balaševića u Osijeku: "Evo što je Olivera zabranila Hrvatima"

Olivera Balašević Olivera Balašević Nel Pavletić/Pixsell 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivera Balašević Galerija

Olivera Balašević je prvi put predstavila svoju knjigu "Planeta dvorište" u Hrvatskoj, točnije na Filozofskom fakultetu u Osijeku, no zabranila je snimanje i fotografiranje scenskog dijela programa.

Udovica neprežaljenog Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, u Osijeku je predstavila svoju knjigu "Planeta dvorište" koju je izdala u prosincu 2019. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz zanimljivi detalji Olivera Balašević pokazala kako izgleda dom koji je dijelila s legendarnim glazbenikom, ne čudi što su svi oduševljeni

Tako se prošli petak u svečanoj dvorani Filozofskog fakulteta Osijek okupilo stotinjak zainteresiranih građana i jedino je tako bilo moguće posvjedočiti prvom predstavljanju njezine knjige u Hrvatskoj.

Naime, kako pišu srpski mediji, Olivera je zabranila fotografiranje i snimanje scenskog dijela programa, koje je zapravo bio monolog u trajanju od oko 45 minuta, pa tako ne postoje fotografije i snimke s promocije.

"Olivera Balašević scenskim prikazom odlomaka iz knjige dočarati dijelove svoje priče", pisalo je u najavi događaja, a razlozi zbog kojih nije dopustila snimanje nisu poznati.

Inače, obitelj "panonskog mornara" nakon njegove smrti našla se na meti kritika njegovih obožavatelja kojima je zasmetalo brisanje amaterskih snimki njegovih koncerata s YouTubea zbog zaštite autorskih prava. Prije toga se Olivera morala pravdati jer je objavila knjigu pod svojim djevojačkim prezimenom, zbog čega su je također prozvali fanovi njezina pokojnog supruga.

Đorđe je preminuo 19. veljače 2020. godine u bolnici u Novom Sadu, u kojoj se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu te sina Aleksu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Celebrity Prizori Zlatana Ibrahimovića u zlatnom Ferrariju kojim se počastio za 40. rođendan nisu prošli neopaženo, od njegove cijene će vam se zavrtjeti u glavi!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 +8 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene