'Tu'

Josipa Lisac nakon 6 godina: 'Ovo će biti jedna filmska priča'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačka diva Josipa Lisac snimalaje spot za aktualnu pjesmu "Tu".

Tamburaški sastav 'Od srca do srca' oborio rekord: 24 sata bez prestanka snimali spot duž Jadrana

Pogledaj i ovo Josipa Lisac Objavila ga na TikToku Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

Novi singl Josipe Lisac "Tu" objavljen je prije nešto manje od mjesec dana i to nakon šest godina od njenog zadnjeg studijskog albuma "Živim po svome". Pjesmu autorski potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Aleksandar Antić.

"Ne znam zašto bih se žurila s izdavanjem singla. Objaviti jednu pjesmu pa onda odmah nakon 6-7 mjeseci drugu? Nisam tog svjetonazora i smatram da pjesma treba trajati. Treba joj dati prostora kao i publici da je shvati i prihvati", objasnila je Josipa.

Redatelj spota "Tu" je Zoran Pezo koji će s ekipom Plavog filma napraviti spot prema Josipinoj zamisli, a da ideja nije jednostavna ponovo nam je objasnila je Josipa: "S Pezom i njegovom ekipom sam već radila na dva spota "Kao mir" i "Živim po svome" i sviđa mi se što razmišljaju na filmski način. Iako se sad to ne vidi, ovo će biti jedna filmska priča. Doduše izabrali smo jedan od najtoplijih dana za snimanje, ali nadam se da nas to neće omesti u našem naumu. Jedva čekam vidjeti kako će ispasti final.

"Za sada poslušajte novi singl ako već niste, a uskoro stiže i novi spot koji se željno iščekuje.

Tijekom ljeta, Josipu se može vidjeti i čuti na koncertima u sljedećim  gradovima: 18.7. Metlika, 24.7. Celje, 2.8. Bled, 7.8. Zadar, 16.8.Herceg etno selo, te 5.9. Nikšić. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene