nitko ne vjeruje što vidi

Zbog njezine pojave u 91. godini svi su u šoku: ''Na kakvim je ona vampirskim dijetama!? Nije ostarjela od 1979.!''

Joan Collins Joan Collins Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins i Percy Gibson - 4 Joan Collins Joan Collins i Percy Gibson - 3 Joan Collins i Percy Gibson - 2 Joan Collins - 1 Joan Collins - 2 Joan Collins i Percy Gibson - 7 Joan Collins i Percy Gibson - 6 Joan Collins i Percy Gibson - 5 Joan Collins i Percy Gibson - 4 +20 Joan Collins i Percy Gibson - 3 Galerija

Joan Collins iznenadila je svojim izgledom na dodjeli nagrada Emmy, a fanovi ne vjeruju da ona ima 90 godina.

Glumačka diva Joan Collins bila je na dodjeli nagrada Emmy prije nekoliko dana, a svi koji su je vidjeli ostali su bez teksta.

Joan je tijekom večeri na pozornici proglašavala pobjednika jedne kategorije, a fotografije ote 90-godišnje žene obišle su svijet.

Nosila je plavu haljinu koja je padala uz tijelo do poda, a elegantne rukavice iste boje još su više njenu odjevnu kombinaciju upotpunile elegancijom.

Pogledaji ovo Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 3 Moda & ljepota Dama na crvenom tepihu Emmyja: Joan Collins ostavila je obožavatelje bez teksta

Društvene mreže preplavili su komentari korisnika interneta koji ne vjeruju da ima toliko godina, a tako izgleda. Jedan je napisao: ''Želio bih da svi znaju da Joan Collins doslovno ima 90 godina. To je diva.''

''Ne razumijem kako ona ima 90 godina. Kraljica'', ''Joan Collins nije ostarjela od 1979.'', ''Dobro, na kakvoj je vampirskoj dijeti Joan Collins? Djevojka ima 90!'', šalili su se mnogi.

Možete li vjerovati da Joan Collins ima 90 godina?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Joan je bila seks-simbol 80-ih. Ulogu koja ju je proslavila ostvarila je u ''Dinastiji'', a glumila je još u brojnim filmskim ostvarenjima kao što su ''Pastuh'', ''Zemlja faraona'' i drugi.

Uvijek je zanimljivo spomenuti da se u životu udavala čak pet puta.

Sreću je pokušala pronaći s Maxwellom Reedom, Anthonyjem Newleyjem, Ronom Kassom i Peterom Holmom. S drugim suprugom Anthonyjem ima dvoje djece, Taru i Alexandera Newleyja, dok je kćer Katyanu Kass dobila s trećim suprugom Ronom.

Peti je njezino srce osvojio Percy Gibson, a glumica je s njim u braku i danas. Joan ne skriva koliko je sretna sa svojim suprugom, s kojim je u braku posljednjih 20 godina unatoč tome što je od nje je mlađi 31 godinu. On joj je društvo pravio i na dodjeli Emmyja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Baksa - 1 Marija Baksa - 2 Marija Baksa - 3 Marija Baksa - 4 +2 Marija Baksa - 5 Celebrity Uz jednu od najfatalnijih glumica bivše države vezala se legenda koja se dugo prepričavala, a zahvaljujući zanosnoj ljepoti uspoređivali su je i s Avom Gardner!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Melanie Griffith - 5 +25 Melanie Griffith - 6 Celebrity U 67. godini fantastično izgleda u badiću, no više pažnje privuklo je lice puno ožiljaka koji su prekrili nekadašnju ljepotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene