Je li pretjerao?

Voditelj Oscara ismijao tešku prošlost omiljenoga glumca, njegova reakcija širi se društvenim mrežama!

Jimmy Kimmel Jimmy Kimmel Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jimmy Kimmel Jimmy Kimmel Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. Jimmy Kimmel - 1 Jimmy Kimmel - 5 Jimmy Kimmel Robert Downey Jr. Robert Downey Jr., Oppenheimer Robert Downey Jr. - 8 +19 Robert Downey Jr. - 7 Galerija

Jimmy Kimmel naljutio je javnost šalama na račun Roberta Downeyja Juniora na dodjeli Oscara.

Domaćin ovogodišnje dodjele Oscara, voditelj i komičar Jimmy Kimmel u svojem uvodnom govoru posebno se okomio se na glumca Roberta Downeyja Juniora.

Kimmel se osvrnuo na Robertovu nominaciju u kategoriji za najbolju mušku sporednu ulogu pa se našalio na račun njegove muškosti i probleme s drogama koje je imao u prošlosti.

"Za Roberta Downeyja Juniora ovo je jedan od vrhunaca njegove karijere", započeo je, a nakon što je Robert uperio prstom u svoje lice, Kimmel je dodao: "Je li to bio neki drogeraški pokret?"

"Ali pogledajte ga, tako je zgodan, tako talentiran, osvojio je sve nagrade koje postoje. Je li to pobjednički govor u tvojem džepu ili samo imaš jako pravokutan penis?" nastavio je Kimmel, a kamere su u tom trenutku ulovile Downeyjev nimalo oduševljen izraz lica, koji možete pogledati u videu.

Kimmela su mnogi popljuvali na društvenim mrežama zbog ismijavanja glumčeve teške bitke s drogama u prošlosti, zbog koje je patila i njegova karijera, a Robert je dobio veliku podršku.

Je li Jimmy Kimmel pretjerao sa šalama na račun Roberta Downeya Juniora?

  • Da, to nije nešto s čime se trebao šaliti
  • Ne, šale su mu na mjestu

Ukupno glasova:

Downeyjevi problemi s drogama i zakonom počeli su 1996. godine kada je zaustavljen zbog brze vožnje i u autu su mu pronađeni heroin, kokain i pištolj. Godinu dana kasnije nije se pojavio na testiranju za drogu koje mu je sud odredio, zbog čega je proveo gotovo devet mjeseci u zatvoru u Los Angelesu. Zatim je preskočio još jedno testiranje na drogu i osuđen je na tri godine zatvora 1999. godine. Na kraju je u zatvoru proveo 15 mjeseci, a samo nekoliko mjeseci nakon što je izišao na slobodu, opet je uhićen zbog posjedovanja kokaina i Valiuma, no tada je izbjegao zatvor.

Pogledaji ovo John Cena Celebrity Potpuno gol glumac napravio pomutnju na dodjeli Oscara, ključni dio sakrio je samo omotnicom, a evo što se dogodilo kad ju je morao otvoriti!

2001. godine, glumac je pronađen kako se bosonog šeće Los Angelesom i uhićen je zbog sumnje da je pod utjecajem droga.

Nakon godina zlouporabe droga, uhićenja i neuspješnih liječenja, Downey se uspio potpuno oporaviti i otad je stekao veliku naklonost publike.

Sada je osvojio i svojeg prvog Oscara za ulogu Levisa Straussa u filmu "Oppenheimer".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena i Jimmy Kimmel John Cena John Cena John Cena +13 John Cena i Jimmy Kimmel Celebrity Potpuno gol glumac napravio pomutnju na dodjeli Oscara, ključni dio sakrio je samo omotnicom, a evo što se dogodilo kad ju je morao otvoriti!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling s roditeljima i sestrom Ryan Gosling s roditeljima i sestrom Ryan i Mandi Gosling Ryan i Mandi Gosling +25 Ryan i Mandi Gosling Celebrity Miljenik žena iznenadio svojom pratnjom na dodjeli Oscara, lijepu suprugu ostavio je u garderobi?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene