Bome...

Predivna žena koju je bilo nemoguće ne primijetiti na plaži, a donji dio badića posebno je privlačio poglede ostalih kupača!

Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 4 Jennifer Metcalfe - 1 Jennifer Metcalfe - 5 Jennifer Metcalfe - 6 Jennifer Metcalfe - 8 Jennifer Metcalfe - 7 Jennifer Metcalfe - 6 +10 Jennifer Metcalfe - 5 Galerija

Glumica Jennifer Metcalfe priuštila je savršen prizor svima koji su se našli na plaži u Španjolskoj kad i ona, a minijaturni kupaći kostim otkrio je sve njezine atribute.

Engleska glumica Jennifer Metcalfe pripremila je pravi show za sve koji su bili prisutni na jednoj španjolskoj plaži prije zalaska sunca, a minijaturni kupaći kostim otkrio je sve njezine atribute i savršenu figuru.

U crnim tangicama Metcalfe je istaknula svoju bujnu stražnjicu, na kojoj se može primijetiti i malo celulita, kojeg se ne srami kao brojne žene, a mnogi će odmah zamijetiti i isklesani trbuh, na kojem je očito predano radila. 38-godišnja Jennifer skakutala je u plićaku i pozirala za fotografije, a vjetar je nosio njezinu dugu kosu, na kojoj je nosila i ukras.

Inače, Jennifer je glumila u poznatim serijama ''Emmerdale'' i ''Hollyoaks'', a trenutačno boravi u Španjolskoj kako bi prisustvovala vjenčanju svoje prijateljice.

Prošle godine Jennifer je rekla da je sada potpuno slobodna nakon prekida s Chrisom Eaglesom, igračem Oldham Athletica. Par je objavio da se razišao u kolovozu 2020. nakon osam zajedničkih godina.

Inače, Jennifer s bivšim partnerom Gregom Lakeom ima sina, koji se rodio 2020. godine.

Otkrivajući da bi voljela imati još djece, Jennifer je jednom za The Sun izjavila: ''Sve dok moji reproduktivni organi još rade, ne bih to isključila ni s 50 godina. Zapravo sam uvijek bila jako zainteresirana za posvajanje i rado bih bila i samohrana majka.''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina - 2 Josipa Čulina - 1 Josipa Čulina Josipa Čulina +3 Josipa Čulina Celebrity Udaje se Josipa Rimac, njezino je srce nakon razvoda osvojio bivši agent SOA-e, znaju se i detalji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Žanamari hrabro preskočila ključni odjevni komad pa provokativnim pozama zagolicala maštu: "Ne mogu odoljeti muškim..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene