što li je razlog?

Lopez i Affleck uhvaćeni u napetoj raspravi, njezin ljutiti izraz lica daje naslutiti da ipak postoje male nevolje u raju

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +19 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Galerija

Paparazzi su snimili Jennifer Lopez i Bena Afflecka dok su raspravljali u parkiranom automobilu.

Iako se na društvenim mrežama pretvaraju da žive bračnu idilu, Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni su u još jednoj javnoj svađi.

Paparazzi su ih snimili dok su raspravljali u automobilu na parkingu u Los Angelesu, a prema fotografijama se čini da je uglavnom govorio Ben, dok ga je Jennifer slušala s ljutitim izrazom lica.

Očevici su za Daily Mail otkrili i da se među njima osjećala napetost te da je Lopez cijelo vrijeme okretala glavu od Afflecka, kao da pokušava procesuirati ono što joj je rekao.

S druge strane, oglasio se i izvor blizak paru, koji tvrdi da su i nakon godinu dana braka još zaljubljeni kao prvog dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Affleck i Lopez i ranije su uhvaćen u sličnim napetim situacijama, a tada su mediji pisali kako je glumac postao umoran od zahtjeva svoje supruge, koja se navodno ponaša kao diva. Uz to se navodilo i kako Ben navodno preferira opušteniji život i želi usporiti, dok je Jennifer više usredotočena na posao.

Podsjetimo, Jennifer i Ben vjenčali su se na intimnom vjenčanju u Las Vegasu 16. srpnja prošle godine, no odlučili su sve ponoviti sa slavnim prijateljima nekoliko tjedana kasnije i to u Benovoj kući vrijednoj 6,7 milijuna funti u Georgiji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 7 Vladyslava Kushnir - 4 Vladyslava Kushnir - 9 +15 Vladyslava Kushnir - 1 Celebrity Šuput je zbog ove žene javno priznala svoju ljubomoru: ''Gledajući vaše tijelo razmišljam zašto nisam...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hitna Ražnjević, Supertalent Hitna Ražnjević, Supertalent Hitna Ražnjević, Supertalent Hitna Ražnjević, Supertalent +10 Hitna Ražnjević, Davor Bilman, Supertalent Celebrity Bilmana je zbunila žena imena koje teško da ste ikada čuli i potpuno ga izbacila iz takta neobičnim talentom: "Oprostite, malo sam...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene