Je li stvarno kraj?

Jennifer Lopez usred glasina o razvodu nasmijana stigla na važan događaj, no nešto je bilo teško ne uočiti

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez - 5 +19 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Galerija

Jennifer Lopez došla je na premijeru svojeg novog filma "Atlas" bez supruga Bena Afflecka usred glasina o njihovu razvodu.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez stigla je sama na premijeru svojeg novog filma "Atlas" u Los Angelesu usred glasina o razvodu od supruga Bena Afflecka.

J.Lo je za tu prigodu odabrala efektnu crno-bijelu kombinaciju s topićem bez naramenica i dugom suknjom te je po dolasku na crveni tepih spremno pozirala fotografima sa širokim osmijehom na licu, a u jednom trenutku pridružili su joj se i kolege iz filma Simu Liu i Sterling K. Brown.

Posljednjih dana svjetski mediji raspisali su se o navodnom krahu braka Lopez i Afflecka, a glasine su dodatno rasplamsale njegove fotografije bez vjenčanog prstena.

No par je nakon toga snimljen zajedno prvi put nakon nekoliko tjedana, na priredbi Benova sina Fina Afflecka, a zatim su ih paparazzi ulovili i same u automobilu, a na fotografijama su djelovali sretno i Ben je opet nosio prsten.

Podsjetimo, Lopez i Affleck vjenčali su se kolovozu 2022. godine. Par, koji je stekao zajednički nadimak Bennifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su također planirali stati pred oltar, no 2003. godine naprasno su prekinuli i otkazali vjenčanje.

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pjevačem Marcom Anthonijem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emme. Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece, Fina, Violet i Samuela.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Jedna stvar izazvala je burnu raspravu među fanovima, vidite li vi što prikazuje zaslon Benovog mobitela?

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Preokret u kratkom roku: Lopez i Affleck usred glasina o razvodu snimljeni skupa, a nije se samo to promijenilo!

Pogledaji ovo Ben Affleck - 1 Celebrity Nove fotke Bena Afflecka potvrđuju nagađanja? Riješio se jednog detalja, a onda otišao bivšoj supruzi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović tetovaža - 3 Haris Džinović tetovaža - 2 Haris Džinović tetovaža - 1 Haris Džinović i Melina +25 Slavlje u domu Harisa Džinovića Celebrity Izjava Harisa Džinovića postala je takav hit da je ljudi tetoviraju, ovo je legendarna rečenica koju sad već svi znaju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 8 Kerry Katona - 7 Kerry Katona - 6 Kerry Katona - 5 +25 Kerry Katona - 3 Celebrity Bila je velika pop-zvijezda, no danas se o njoj piše iz nekih sasvim drugih razloga

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene