Sve je namješteno?

Jedna stvar izazvala je burnu raspravu među fanovima, vidite li vi što prikazuje zaslon Benovog mobitela?

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez - 5 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 +25 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Galerija

Nakon nagađanja da se razvode, Jennifer Lopez i Ben Affleck viđeni su zajedno, no zaslon njegovog mobitela potaknuo je brojne sumnje među fanovima.

Svjetski mediji raspisali su se o navodnom krahu braka pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka, a glasine su dodatno rasplamsale njegove fotografije bez vjenčanog prstena.

No par je nakon toga snimljen zajedno prvi put nakon nekoliko tjedana, na priredbi Benova sina Fina Afflecka, a zatim su ih paparazzi ulovili i same u automobilu.

Jedna stvar tu je posebno privukla pozornost.

Naime, dok su odlazili, paparazzi su uspjeli uhvatiti i Benov mobitel koji je držao u rukama, a na zaslonu je bila fotografija Jennifer te pisalo ''Jennifer Affleck''.

Iako na prvu izgleda kao fotošop, mnogi fanovi raspisali su se i da je vrlo vjerojatno riječ o namještaljci zbog toga što je Ben na zaslonu imao dolazni poziv od pjevačice, a ona je u tom trenu sjedila pokraj njega.

Mislite li da je Jen namjerno nazvala muža?

  • Da, loše su to izveli
  • Vjerojatno je bilo slučajno
  • Ma ovo je fotošop!

Ukupno glasova:

Sigurni su neki, stoga, da je pjevačica namjerno nazvala supruga u tom trenu kako bi on mogao pokazati fotografima da je među njima sve u redu.

Ben je ponovno imao i svoj vjenčani prsten bez kojeg je ovog vikenda viđen, a nikome i dalje nije jasno što se ovdje točno događa.

Pogledaji ovo Fin Affleck Celebrity Potvrđeno je ono što se dugo šuškalo: Kći glumačkog para predstavila je svoje muško ime: ''Zdravo svima, ja sam...''

Pogledaji ovo Ben Affleck, Jennifer Lopez Celebrity Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Celebrity Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i supruga Mia - 4 Andrej Kramarić i supruga Mia - 3 Mia Kramarić i sin Viktor Andrej Kramarić i supruga Mia - 2 +22 Andrej Kramarić i supruga Mia - 1 Celebrity Lijepe vijesti stižu iz obitelji Andreja Kramarića, naš nogometaš uoči Eura dobio prinovu, a stigla je baš u posebnom trenutku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 15 Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 7 Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 3 Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 2 +25 Ulla Sandrock - 4 Celebrity Tko je supruga Jurgena Kloppa? Velika je humanitarka, a zbog svima omiljenog trenera ju prati i zanimljiv nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene