rade na odnosu

Otac ju je napustio kada je imala samo 9 godina, a čini se da je došlo vrijeme da mu sve oprosti

Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

John Aniston otišao je od supruge Nancy Dow kada je Jennifer imala devet godina, a slavna glumica ocu je sve oprostila.

Glumica Jennifer Aniston pomirila se sa svojim ocem, Johnom Anistonom, te mu je oprostila što ju je napustio dok je bila tek djevojčica. S ocem sada provodi više vremena nego ikada prije.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 ''Ako imate one dane...'' Aniston otkrila kako joj uspijeva izgledati ovako fit s 55 godina: ''Jednostavno se natjeram!''

51-godišnja glumica zbog odlaska oca je bila i na terapiji, jer je John Aniston ostavio nju i njezinu majku Nancy Dow kada je Jennifer imala tek devet godina. Sudeći prema tvrdnjama njezinih prijatelja, Jennifer s ocem svakodnevno razgovara preko telefona, a dosta su se zbližili, piše Mirror.

Jenniferini prijatelji kažu kako je glumica na samom početku krize uzrokovane koronavirusom odlučila uzeti više vremena za sebe te poraditi na vezi sa svojim ocem.

"Oprostila mu je što je napustio nju i njezinu majku prije dosta vremena. Ipak, njihova trenutačna veza svejedno ima svoje uspone i padove. Otkad je počela kriza svakodnevno razgovaraju i to dugo", kažu njezini prijatelji.

John Aniston je također glumio, a najpoznatiji je po ulozi Victora Kiriakisa u spunici "Days of Our Lives". Zanimljivo, u seriji "Prijatelji" Joey Tribbiani glumi glumca čija je jedna od uloga bila upravo u toj sapunici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene