Bilo ju je strah...

Legendarna srpska glumica cijepila se protiv korone pa u svom stilu ispričala kako je obilježila taj trenutak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Jelisaveta Seka Sablić primila je cjepivo protiv koronavirusa pa otkrila kako se osjeća.

Legendarna glumica iz susjedne nam Srbije Jelisaveta Seka Sablić cijepila se protiv koronavirusa, nakon čega je za tamošnje medije otkrila i kako se osjeća.

"Ja se odmaram, uživam, dobro sam. Na Savi sam na jezeru, uživam, pijem džin-tonik, ništa mi ne fali. Veoma malo sam čekala, zaista sam zaprepaštena da sve to tako funkcionira. Sve čestitke ljudima koji su ovo organizirali", izjavila je Jelisaveta s osmijehom za Novu.rs.

Dodala je i kako je presretna što se cijepila i da je cijepljenje i protiv drugih bolesti njezina uobičajena praksa te da pazi na svoje i zdravlje svojih bližnjih.

Sve lijepo funkcionira, sve je dobro, presretna sam. Veoma sam sretna što sam sve ovo završila, ja vjerujem u cjepivo, ne samo u ovo. Uzimala sam sva cjepiva za gripu, djecu i unuke cijepim. Sad sam dobro i čekam revakcinaciju", izjavila je legendarna glumica za Novu.rs.

Jelisaveta je prije nekoliko mjeseci priznala kako ju je korone jako strah i da se ne osjeća ugodno, ali da joj posao pomaže da se osjeća dobro.

"Ja se užasno bojim, strašno je. Ali kad počne scena, kad počnem glumiti, onda se počnem veseliti. Uvijek je gluma bila oaza, tako je i ostala", izjavila je tada za Kurir.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene