"Najljepša žena u Hrvatskoj"

Pripijena haljinica Jelene Rozge ne trpi viškove, a izrez na pravom mjestu skreće pozornost na zamamne atribute!

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 +2 Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Galerija

Jelena Rozga na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na zidiću na rivi u uskoj smeđoj haljinici s otvorom na dekolteu.

Pjevačica Jelena Rozga (44) svakom svojom novom fotografijom na Instagramu očara obožavatelje, a najnovija koju je objavila oborila ih je s nogu.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Omiljena splitska plavuša pozirala je na zidiću na rivi u pripijenoj smeđoj haljini koja ne trpi nikakve viškove i u kojoj je naglasila svoju besprijekornu figuru, dok su izrez i ukras na dekolteu skrenuli pažnju na njezine zamamne atribute.

"Ah, ta divna ljetna noć..." napisala je u opisu, a uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Ljepoto lijepa", "Divna si", "Uvijek izgledaš sjajno", "Najljepša žena u Hrvatskoj", "Predivna", "Savršenstvo", pisali su joj oduševljeni obožavatelji uz brojna srca i lajkove.

Jelena se često voli pohvaliti svojim ženstvenim atributima, a prošli mjesec se na Fusion festivalu u Splitu pojavila u topiću nalik grudnjaku u kojem je dekolte bio u prvom planu.

Inače, pjevačica je nedavno najavila svoj povratnički koncert u Spaladium Areni koji će se održati 11. veljače 2023., točno 12 godina nakon što je prvi i zadnji put nastupila tamo.

"Nevjerojatno je da se poklopio isti datum. Ne mogu opisati koliko sam emotivna, kad god se spomene taj datum meni krenu suze. Kad se dogodila moja prva arena nitko nije vjerovao da ću ja to napraviti i da će se rasprodati", prisjetila se u velikom intervjuu za Radio Dalmaciju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene