Još malo...

Objavi sestre našeg nogometnog reprezentativca nije odoljela ni Nina Badrić: ''Ma ljepotice prekrasna''

Jelena Leko - 1 Jelena Leko - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko - 2 Jelena Leko Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 4 Jelena Leko Jelena Leko (Foto: Instagram) Jelena i Jerko Leko Jelena Leko Jelena Leko Jelena i Jerko Leko +10 Jelena Leko - 4 Galerija

Jelena Leko nedavno je objavila niz trudničkih fotografija kojima je iznenadila svoje pratitelje, a sada je ponovno pokazala svoj trbuh u svilenom rozom kompletiću.

Sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerka Leke, Jelena očekuje prvo dijete sa suprugom Josipom. 

Pogledaj i ovo Jelena Leko "Blistaš lutko" Atraktivna sestra bivšeg Vatrenog sitno broji do dolaska prinove, a sada je pokazala goli trudnički trbuh!

Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju kraj bazena u skupocjenom "Gucci" kopletu, a sve poglede usmjerila je na poveći trbuščić.

Pohvalila se kako sa suprugom odmara na Korčuli te da je zaljubljena u to mjesto. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenaleko

"Slatka", poručila joj je Sonja Kovač, "Divnoća" nadovezala se Renata Lovrinčević-Buljan, a ni Nina Badrić nije mogla odoljeti ovoj objavi "Ljepotice prekrasna".

"Ljepotice naša", napisala je regionalna pjevačica Kaya Ostojić

"Pogledaj se koliko si slatka", "Joooji", "Predivna moja Gucci", "Prelijepa trudnica", "Divna si", samo su neki od brojnih komentara.

Jelena čeka dijete s hercegovačkim poduzetnikom Josipom, za kojeg se udala u lipnju prošle godine.

Raskošna svadba održala se u konobi u Tučepima pored Makarske, a atraktivna mladenka zablistala je u vjenčanici sa srcolikim izrezom na dekolteu i visokim prorezom.

Jelena se prije dvije godine vratila u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju. U Zagrebu je upoznala Josipa te se odmah zaljubila u njega, a zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Iz Hrvatske se prije desetak godina odselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Nikad kraća haljina Maje Šuput: Tijelo je omotala sa samo par seksi komada trake!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 1 +30 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Bujne grudi Karleuša je prekrila samo rukom, ali toples izdanje i golišave prizore zasjenio je ogromni dodatak na ruci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene