Pokazala poveći trbuh

Atraktivna sestra Jerka Leke novim trudničkim fotografijama očarala sve redom: "Prelijepa si, sijaš!"

Jelena Leko Jelena Leko Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko Jelena Leko Jelena i Jerko Leko Jelena Leko - 1 Jelena Leko Jelena Leko - 4 Jelena Leko - 5 Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 5 Jelena Leko - 4 +9 Jelena i Jerko Leko Galerija

Jelena Leko čeka svoje prvo dijete sa suprugom Josipom, a sada je pokazala poveći trudnički trbuh.

Jelena Leko, sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerke Leke, u slatkom je iščekivanju svojeg prvog djeteta.

Pogledaj i ovo Jelena Leko (Foto: Instagram) Pristižu čestitke Atraktivna sestra Jerka Leke objavila lijepu vijest, a posebno je simpatičan način na koji je to napravila!

Sretnu vijest objavila je krajem ožujka na svojem Instagramu, a odmah je otkrila i da će roditi dječaka. Sada je na društvenoj mreži pokazala kako provodi trudničke dane i pohvalila se povećim trbuhom.

"Uskoro počinje velika avantura", napisala je uz fotografije na kojima pozira uz slapove i drži se za trbuh, a prizorima je očarala svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jelenaleko

"Prelijepa si, sijaš!", "Koja predivna trudnica", "Najljepša buduća mama", "Baš blistaš posebno", "Divna! ", "Očaravajuća", samo su neki od brojnih komplimenta koje je dobila.

Nedavno je obradovala pratitelje i jednom fotografijom sa svojim bratom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jelenaleko

Jelena čeka dijete s hercegovačkim poduzetnikom Josipom, za kojeg se udala u lipnju prošle godine.

Raskošna svadba održala se u konobi u Tučepima pored Makarske, a atraktivna mladenka zablistala je u vjenčanici sa srcolikim izrezom na dekolteu i visokim prorezom.

Jelena se prije dvije godine vratila u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju. U Zagrebu je upoznala Josipa te se odmah zaljubila u njega, a zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Iz Hrvatske se prije desetak godina odselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 2 +26 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 8 Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 1 +18 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Zanimljivosti Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene