Pristižu čestitke

Atraktivna sestra Jerka Leke objavila lijepu vijest, a posebno je simpatičan način na koji je to napravila!

Jelena Leko (Foto: Instagram) Jelena Leko (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko - 5 Jelena Leko - 4 Jelena Leko - 1 Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 2 Jelena Leko - 5 Jelena Leko - 4 Jelena i Jerko Leko Jelena Leko - 1 Vjenčanje Jelene Leko - 3 +2 Vjenčanje Jelene Leko - 1 Galerija

Jelena Leko objavila je trudnoću na Instagramu videom u kojem je otkrila i spol bebe.

Jelena Leko, sestra našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Jerke Leke, na Instagramu je objavila sretnu vijest.

Pogledaj i ovo Jelena Leko Pokazala poveći trbuh Atraktivna sestra Jerka Leke novim trudničkim fotografijama očarala sve redom: "Prelijepa si, sijaš!"

Podijelila je simpatičan video kojim je otkrila da će postati majka, a odmah je odala i spol bebe.

"Jedva te čekam upoznati, dječače", napisala je uz video, a uslijedila je lavina čestitki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jelenaleko

Jelena čeka dijete s hercegovačkim poduzetnikom Josipom, za kojeg se udala u lipnju prošle godine.

Raskošna svadba održala se u konobi u Tučepima pored Makarske, a atraktivna mladenka zablistala je u vjenčanici sa srcolikim izrezom na dekolteu i visokim prorezom.

Jelena se prije dvije godine vratila u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju. U Zagrebu je upoznala Josipa u kojeg se odmah zaljubila i zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Iz Hrvatske je prije desetak godina odselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce Willis Bruce Willis +24 Bruce Willis - 4 Celebrity Snimka s proslave rođendana Brucea Willisa sve je rastužila, jedan detalj sve je posebno zabrinuo: ''Kako je ovo moguće?''  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u sićušnom bikiniju ponosno pokazala tijelo nakon zime: "Samo za hrabre!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene