Ali zašto?

Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 8 Madalina Ghenea Madalina Ghenea - 1 Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 8 Madalina Ghenea - 6 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 3 Galerija

Madalina Ghenea izgleda drugačije u stvarnosti nego na fotografijama koje objavljuje na Instagramu, a tome svjedoče one posljednje s Filmskog festivala u Cannesu.

Rumunjska manekenka i glumica Madalina Ghenea slovi kao jedna od najljepših žena današnjice i dvojnica legendarne Sophije Loren, no čini se kako je i ona jedna od onih koje vole posegnuti za alatima za uređivanje fotografija koje sama objavljuje na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea - 8 Senzacija Instagrama! Na vitke noge slavne Slatinčanke svi su ostali zapanjeni, a nije joj odolio ni uspješni holivudski glumac

Mnogi su tako primijetili kako se fotografije s njezina profila na Instagramu poprilično razlikuju od onih koje su u javnosti snimili fotografi, a pogotovo nakon njezina pojavljivanja na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu. Dok su one s Instagrama bez ijedne takozvane mane, fotografije s crvenog tepiha ipak pokazuju da i ona, baš kao i sve žene, ima pokoju boru na licu, ali i podočnjake, koje se inače trudi sakriti, iako za to zapravo nema razloga jer njezinoj ljepoti svi bi se divili i bez toga. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Madalina je iskusno pozirala fotografima i upućivala im zavodljive poglede, a na njih svojevremeno nije ostao ravnodušan ni holivudski glumac Gerard Butler, s kojim je bila 2012. godine.

Osim njega, Madaline je bila i s Michaelom Fassbenderom, šuškalo se da je zavela i Leonarda DiCaprija, a osim s glumcima bila je u vezi i s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte. Pričalo se i da je njezino srce osvojio Andrea Castagnola, a posljednje informacije govore da ima nešto s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim.

Madalina je rođena u rumunjskoj Slatini, a karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio talijanski dizajner Gattinoni. Glumila je u poznatom filmu ''Dinastija Gucci'', u kojem je utjelovila Sophiju Loren, a glumila je i u filmovima ''Legacy'', ''All You Ever Wished For'', ''Zoolander'' i drugima.

Međutim, kao i oko brojnih drugih poznatih dama, lome se koplja zbog njezina izgleda i plastičnih operacija, prije kojih je izgledala vrlo drugačije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 +25 Ivana Knoll - 1 Celebrity Ivana Knoll snimila se u bodiju rezanom na grudima pa najavila vijest koja se čeka već neko vrijeme!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 2 +26 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene