"Blistaš lutko"

Atraktivna sestra bivšeg Vatrenog sitno broji do dolaska prinove, a sada je pokazala goli trudnički trbuh!

Jelena Leko Jelena Leko Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko Jelena i Jerko Leko Jelena Leko - 2 Jelena Leko Jelena Leko Jelena Leko Jelena Leko Jelena Leko - 1 Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 4 +12 Jelena Leko - 5 Galerija

Jelena Leko pokazala je poveći trudnički trbuh u topiću te je otkrila da do poroda broji još sitno.

Sestra našeg bivše Vatrenog Jerka Leke, atraktivna Jelena Leko, u sretnom je iščekivanju prvog djeteta, a svojom novom fotografijom sve je očarala.

"Brojim sitno", napisala je Jelena uz fotku na kojoj je u topiću otkrila poveći trudnički trbuh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jelenaleko

"Prelijepa mama", "Blistaš lutko", "Predivna trudnica", "Sve ljepša i ljepša", "Najdivnija", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Jelena čeka dijete s hercegovačkim poduzetnikom Josipom, za kojeg se udala u lipnju prošle godine.

Raskošna svadba održala se u konobi u Tučepima pored Makarske, a atraktivna mladenka zablistala je u vjenčanici sa srcolikim izrezom na dekolteu i visokim prorezom.

Jelena se prije dvije godine vratila u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju. U Zagrebu je upoznala Josipa te se odmah zaljubila u njega, a zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Iz Hrvatske se prije desetak godina odselila u Los Angeles. Tamo je provela dvije godine, a zatim se zbog manekenskog angažmana odselila u Dubai, gdje je radila kao menadžerica u jednoj tvrtki koja se bavi organizacijom događaja. Na poslu je upoznala i neke svjetski poznate face, a jednom se prilikom na svojem Instagramu pohvalila da se družila s glumicom Lindsay Lohan.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić - 4 +12 Janica Kostelić - 5 Celebrity Janica Kostelić u 42. godini čeka drugo dijete, poznato je i gdje se trenutačno odmara s partnerom i sinom, koje skriva od javnosti

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Minke - 1 Cara Delevingne i Minke - 4 Cara Delevingne i Minke - 5 Cara Delevingne i Minke - 3 +22 Cara Delevingne i Minke - 2 Celebrity Jedna od najpoznatijih žena na svijetu s djevojkom razmjenjivala sočne poljupce na tribinama Wimbledona, Đoković ih baš i nije zanimao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene