bez fotošopa

Srpska diva uhvaćena u prozirnom izdanju, no pažnju je ipak ukrao neobičan detalj na njezinom licu!

Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 5 Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 10 Jelena Karleuša - 11 Jelena Karleuša - 12 Jelena Karleuša - 13 +19 Jelena Karleuša - 7 Galerija

Jelena Karleuša snimljena je tijekom dolaska na Pink TV gdje je gostovala u regionalnoj emisiji Hit Tvit.

Pjevačica Jelena Karleuša pozirala je u crnoj Gucci prozirnoj haljini ispod koje je nosila crne visoke gaće i grudnjak. Uz to je kombinirala prozirne salonke s crnim detaljima i mini torbu u  istoj nijansi. 

Kosu je raspustila, a svima su u oči upadale njezine bijele obrve. Također, Jelena je stavila svijetlo plave leće koje su njezin pogled učinile hladnijim i ozbiljnijim. Pred tamošnjim fotografima pozirala je nasmiješena. 

Na svom Instagram profilu također je podijelila dva videa u navedenoj kombinaciji. 

Karleuša je posljednjih dva mjeseca često u medijima zbog svoja dva nova albuma "Alfa" i "Omega" koji su postigli ogromnu slušanost.

Zbog toga se na društvenim mrežama osvrnula na svoje kolege s estrade.

"Ako se uzme u obzir da su na oba albuma sve pjesme hitovi (a to je 19 pjesama) i da je moj vizualni i modni utjecaj i inovacija teško nadmašiva kategorija, nisam sigurna da u narednih nekoliko godina netko treba snimiti album i slikati se za isti na ovim prostorima, a da ne ispadne smiješan i da se ne uspoređuje sa mnom. Kada je riječ o videoprodukciji, tu je i nekoliko godina malo. Bolje da ne snimaju više nikad", napisala je tada.

Inače, svoje obožavatelje časti i seksi prizorima na Instagramu, na kojem je s razlogom prati 2,4 milijuna ljudi, a često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Justin Timberlake - 1 Britney Spears i Justin Timberlake - 2 Britney Spears i Justin Timberlake - 6 Britney Spears i Justin Timberlake - 5 +25 Britney Spears i Justin Timberlake - 4 Celebrity Bili su par iz snova, a ona je iz ljubavi prema njemu sa samo 19 godina pristala na mučan potez: "Rekao je da nismo spremni"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tabby Brown - 4 Tabby Brown - 7 Tabby Brown - 9 Tabby Brown - 8 +5 Tabby Brown - 5 Celebrity Playboyeva manekenka preminula u 39. godini, bila je poznata kao jedina ljepotica koja je nogirala dobro poznatog nogometaša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene