''Voljela bih da...''

Jelena Đoković se prvi put oglasila o situaciji u kojoj se našao njezin suprug, evo što je imala za reći o svemu

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Novak Đoković (Foto: Facebook) +0 Novak i Jelena Đoković (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Đoković na Instagramu je čestitala pravoslavni Božić te se pritom osvrnula i na situaciju u kojoj se trenutačno nalazi njezin suprug Novak Đoković.

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, prvi put se oglasila o drami koju najbolji tenisač svijeta proživljava u Australiji.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

Na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj sa suprugom pozira zagrljena na plaži, uz koju je čestitala pravoslavni Božić te se usput osvrnula na aktualnu situaciju.

"Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i zajedno sa svojim obiteljima. Voljela bih da je moja obitelj danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam dragi ljudi širom svijeta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebaju poštovati bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", napisala je na Instagramu Jelena, koja s Novakom ima dvoje djece.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Podsjetimo, Đoković je u srijedu doputovao u Melbourne, ali nakon sedam sati provedenih na aerodromu australske vlasti zabranile su mu ulazak u zemlju zbog procedura s vizom i epidemioloških uvjeta, što je dovelo u pitanje i njegov nastup na Australian Openu.

Njegovi odvjetnici su uložili žalbu na odluku da mu se zabrani ulazak u Australiju unatoč medicinskom izuzeću, a postupak pred Federalnim sudom u Melbourneu odložen je za ponedjeljak, piše gol.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene