Što joj se dogodilo?

Nekoć seks-simbol, danas uznemirujuća pojava: Sestra kralja popa šokirala deformiranim izgledom!

La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +0 La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Galerija

62-godišnja pjevačica i sestra kralja popa La Toya sve više nalikuje upravo svom preminulom bratu. Fizički se uznemirujuće deformirala...

Pjevačica La Toya Jackson (62), najpoznatija upravo po svojoj pripadnosti slavnoj i kontroverznoj obitelji Jackson, posljednjih se godina izobličila. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nije svejedno Sara Jo oglasila se usred prve polufinalne večeri Eurosonga, pokazala je što misli o svom neodlasku u Torinu

Upravo poput svog preminulog brata, megapopularnog kralja popa Michaela Jacksona, i La Toya je već godinama na postojanom putu drastičnog mijenjanja vlastitog izgleda kirurškim zahvatima, no prema najnovijim fotografijama doista bi se moglo zaključiti da je malo pretjerala. 

Karakteristične velike tamne oči i lijep široki osmijeh jedine su fizičke karakteristike koje je La Toya zadržala od svoje obitelji, sve ostalo – doslovno je deformirano. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪What did we do before cell phones??? ‬ ‪#SaturdayThoughts #SaturdayMotivation #SaturdayVibes #SaturdayMorningMeeting #SaturdayMornings #live #love #life #fun #thoughts #latoyajackson #PositiveEnergy #grateful ‬

Objavu dijeli La Toya Jackson (@latoyajackson)

Za razliku od svoga slavnog brata Michaela koji je bio opsjednut korigiranjem vlastitog tijela ne bi li što više nalikovao na bijelca, La Toya nije posvijetlila vlastitu kožu, ali je zato lice dovela do granica neprepoznatljivosti, a najbolji su svjedok tome njezine fotografije tijekom godina. 

Nekoć su je smatrali ljepoticom, a danas pažnju plijeni svojim neprirodno zategnutim licem, jakom šminkom i sitnom, koščatom pojavom. Doista, sličnost između Michaela i nje postaje sve upečatljivija. Nekoć atraktivna pjevačica snažnog tijela formiranog plesom ostala je ispijena brojnim operacijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Tuesday guys! Keeping it #positive #positivevibes #tuesdaymotivation #tuesdaythoughts #fun #life #latoyajackson

Objavu dijeli La Toya Jackson (@latoyajackson)

Ova članica obitelji Jackson započela je svoju karijeru sudjelujući u nizu TV emisija, a kasnije je počela objavljivati albume i baviti se plesom. Kao peto dijete obitelji Jackson nije joj bilo lako – morala je mukotrpno vježbati, plesati i pjevati od jutra do mraka, a sve ne bi li zadovoljila stroge kriterije svog oca. 

Kada je odrasla, La Toya je odbijala povoditi se za naredbama svoje konzervativne obitelji pa je tako s njima raskrstila ranih 90-ih, što ju je teško pogodilo. Slikala se za Playboy kako bi pokazala svoju neovisnost, no tim postupkom razbjesnila je oca, pa on više nije želio čuti za nju.

Osim obiteljskih drama, La Toya je proživjela i one ljubavne. Bila je u navodno prisilnom, vrlo nasilnom braku s Jackom Gordonom, koji joj je bio dugogodišnji menadžer. La Toya je bila nekoliko puta u tom braku teško pretučena, a njihova veza završila je spektakularnim razvodom nakon što je Gordon došao na sjajnu ideju da La Toya pod njegovom produkcijskom palicom počne glumiti u pornofilmovima. Nakon oporavka od tih životnih šokova, La Toya se vratila glazbi.

La Toya je u svakom slučaju prošla razne životne uspone i padove, no niti jednom do sada njezin fizički izgled nije izazivao zabrinutost. Sada se i to promijenilo.  

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +7 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Drugačije nismo ni očekivali: Pogledajte kako je završila svadbena proslava Maje Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene