''jedna koja će zauvijek...''

Izabel Kovačić objavila je nikad viđene fotografije iz djetinjstva i pokazala stariju sestru koja joj je uzor!

Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i sestra - 1 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 2 +21 Izabel Kovačić Galerija

Izabel Kovačić sa svojim je pratiteljima podijelila prizore mjesta u kojemu je odrasla, ali otkrila je i tko je je bio inspiracija za modni svijet.

Naša influencerica i vlasnica brenda "Lunilou" Izabel Kovačić poznata je po svojoj ljubavi prema modi, a sada je sa pratiteljima na Instagramu podijelila video u kojemu je otkrila gdje je odrasla te tko joj je inspiracija kada je moda u pitanju.

U videu je također prikazala rodnu Švicarsku, ali je i otkrila što ju je potaknulo da se okrene održivoj modi. 

Pogledaji ovo Mateo Kovačić Celebrity Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

"Tijekom godina, moj stil je evoluirao. U svojim ranim godinama uvijek sam pokušavala eksperimentirati s predimenzioniranim i alternativnim stilovima 90-ih i pokušavala probiti granice ženske mode u to vrijeme",  govori Izabel dok je pojašnjavala inspiraciju za "Memoriae" traper kolekciju.

"Svaka kreacija u ovoj kolekciji nosi u sebi dio te vječnosti koja obilježava materijal trapera. Denim je ne samo tkanina, već i svjedok vremena, a u "Memoriae" kolekciji postaje simbol trajnosti i ljepote sjećanja, simbol vječne elegancije i slobode. Svojom čvrstoćom i izdržljivošću, denim ne samo da odražava stil, već i priča priče", dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

"Željela sam potaknuti i educirati žene o važnosti održive mode i tome kako odjeća može biti investicija koja će trajati cijeli život. Sada želim potaknuti svoje dijete, Ivana, da podržava te iste vrijednosti" spominje u objavi.

31-godišnja Izabel svoj je brend pokrenula sa sestrom Ivanom 2015. godina, a ovom prilikom joj je čestitala 

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Celebrity Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

"Dok sam odrastala, nisam imala puno modnih ikona, ali jedna koja će zauvijek ostati je moja starija sestra Ivana", rekla je Izabel koja je također podijelila i slike iz djetinjstva sa sestrom. 

Svaki kadar kampanje nosi u sebi atmosferu tog magičnog mjesta, dok se svaki komad odjeće uklapa u priču koja govori o sjećanjima, ljepoti i vječnosti. Kolekcija, koju prati materijal trapera, pokrila je beskompromisni stil žena koje njeguju kvalitetu prije kvantitete i vjeruju kako se isplati uložiti u dobar komad koji postaje "vintage" i prenosiv je generacijama.

Pogledaji ovo Izabela Vrtar - 2 Zanimljivosti Kći našeg nikad prežaljenog glazbenika snimljena u rijetkom izlasku, pogledajte što je napravila kada je zamijetila fotografe!

"IZAKOVA se može nositi danas i uvijek i ostati dio ormara generacijama koje dolaze. Predstavljamo Memoriae: gdje se klasična elegancija susreće s postojanim stilom", zaključila je.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kostadinka Velkovska Kostadinka Velkovska - 7 Kostadinka Velkovska - 6 Kostadinka Velkovska - 5 +15 Kostadinka Velkovska - 4 Celebrity Preminula je Kostadinka Velkovska: Bila je velika glumica, pjevačica i borac, imala je karijeru dugu više od pola stoljeća

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jelena Rozga - 6 In Magazin: Jelena Rozga - 5 In Magazin: Jelena Rozga - 4 In Magazin: Jelena Rozga - 3 +25 In Magazin: Jelena Rozga - 2 inMagazin Jelena Rozga nikad nije bila poslovno i privatno sretnija: ''Bitno da se vidi sjaj u očima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene