uživali na rivi

Splitski gradonačelnik i supruga uhvaćeni romantičnim trenucima, nisu ni primijetili da ih netko snima

Marijana i Ivica Puljak Marijana i Ivica Puljak Tom Dubravec/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana i Ivica Puljak Ivica i Marijana Puljak - 1 Ivica i Marijana Puljak - 2 Ivica i Marijana Puljak - 4 Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Ivica Puljak Ivica i Marijana Puljak Ivica i Marijana Puljak +11 Marijana i Ivica Puljak Galerija

Ivica i Marijana Puljak snimljeni su kako šeću splitskom rivom držeći se za ruke.

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak i njegova supruga te također političarka Marijana Puljak iskoristili su sunčani vikend za šetnju rivom.

Fotografi su ih snimili u romantičnim trenucima, dok su se držali za ruke, a bili su i u dosta opuštenijim izdanjima nego od onih u kojima smo ih navikli viđati.

Pogledaji ovo Ivica i Marijana Puljak - 4 Zanimljivosti Splitskog gradonačelnika i njegovu suprugu nekad su drugačije povezivali, a nakon 29 godina braka još uživaju romantičnim šetnjama

Par nije ni primijetio da ih netko snima, a fotografiju možete pogledati u galeriji.

Marijana i Ivica u braku su od 1995. godine, a upoznali su se dok su studirali na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Pogledaji ovo Marijana i Ivica Puljak s djecom Celebrity Splitski gradonačelnik i supruga obilježili važan dan svoje najmlađe kćeri: "Odradili smo tri maturalne večeri! Nema više"

"Počeli smo hodati na trećoj godini faksa, čini mi se. Valjda sličimo, pa su nas mijenjali za brata i sestru", ispričala je jednom prilikom Marijana u Dnevniku Nove TV.

Zajedno su dobili troje djece, kćeri Ivu i Emu te sina Tomu, a svi su već punoljetni.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 +25 Baby Lasagna - 4 Zanimljivosti Predstavljen kostim u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, razlikuje se od onog s Dore!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene