sviđa li vam se?

Predstavljen kostim u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, razlikuje se od onog s Dore!

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna na Dori 2024 - 1 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Baby Lasagna na Dori 2024 - 6 +19 Baby Lasagna Galerija

Objavljena je skica kostima u kojima će Baby Lasagna i njegov tim nastupiti na Eurosongu u Švedskoj.

Pripreme za Eurosong u punom su jeku.

Naš predstavnik Baby Lasagna već je otputovao Švedsku, gdje ga čekaju probe za veliku večer, a sada je predstavljen i kostim u kojem će nastupiti na eurovizijskoj pozornici.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna ispraćen je na Eurosong, u zračnu luku dovezao se Rimčevom Neverom, a društvo mu je pravila važna osoba!

"Ovo su skice kostima u kojima će Baby Lasagna i njegov tim nastupiti na Eurosongu", napisali su na službenoj Instagram stranici Dore uz skice kostima, koji su djelo mlade studentice dizajna i Lasagnine prijateljice Valentine Pliško, koja mu je osmislila kostime i za nastup na Dori.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dora HRT (@dora.hrt)

Za razliku od kostima koji je nosio na Dori, Lasagna će sada imati crveni prsluk, dok ostatak više manje izgleda jednako, a komentari na njegovo novo izdanje su uglavnom pozitivni.

Kakav vam je kostim Baby Lasagne za Eurosong?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Dizajnerica Valentina Pliško ranije je u IN magazinu otkrila pokoji detalj o Lasagninom outfitu za Eurosong.

"Kostimi će biti novi neće biti ništa kao prije ali ostavili smo tu neku inspiraciju etno pomiješanu sa metalnim elementima kao i prije, dakle priču smo zadržali, ali kostimi su novi", najavila je tada, a istaknula je i da ništa ne prepuštaju slučaju. "Imamo backup i ja ću bit tamo da uskočim ako nešto bude trebalo pomoć tako da smo na sigurnom. Oni idu dosta ranije ali ja ću im se pridružit u nekom trenutku da iskontroliram sve na kraju i da vidim svoje djelo uživo", ispričala je ranije dizajnerica.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna priznao tko će mu najviše nedostajati u Švedskoj: "Zvat ću ih na videopoziv dok sam tamo..."

Eurosong se ove godine se održava u Malmöu. Baby Lasagna će se s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

Hrvatska je dugo bila prva na kladionicama za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, no prije nekoliko tjedana je predstavnik Švicarske Nemo izgurao Baby Lasagnu na drugo mjesto.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene