Obožavaju ga

Baby Lasagna videom iz Švedske pobrao sve simpatije eurovizijskih fanova: "Tako je skroman, nemoguće ga je ne voljeti!"

Baby Lasagna Baby Lasagna Instagram/Screenshot 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 3 +24 Baby Lasagna Galerija

Baby Lasagna predstavio se eurovizijskim obožavateljima u video koji je objavljen na službenom Instagram profilu Eurosonga.

Baby Lasagna javio se iz Švedske, gdje se priprema za Eurosong na kojem će predstaviti Hrvatsku s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

U videu koji je objavljen na službenom Instagram profilu Eurosonga predstavio se eurovizijskim fanovima i otkrio je tri stvari koje bi svi trebali znati o njemu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna ispraćen je na Eurosong, u zračnu luku dovezao se Rimčevom Neverom, a društvo mu je pravila važna osoba!

"Moj omiljeni outfit je, naravno, ovaj crveni prsluk i bijela košulja. Nosio sam ih u svojem videospotu i još ću ih nositi", započeo je, a spomenute odjevne komade nosio je i u videu.

"Sviram gitaru 20 godina", rekao je pa je pokazao i svoje umijeće.

"Nije loše, ali nije ni tako dobro, s obzirom na to da sviram već 20 godina", komentirao je zatim svoje sviranje.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna priznao tko će mu najviše nedostajati u Švedskoj: "Zvat ću ih na videopoziv dok sam tamo..."

"Najdraža pjesma mi je 'Enter Sandman' od Metallice", otkrio je na kraju, pa ja zasvirao i tu pjesmu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

"Vrlo je skroman i simpatičan. Također, dobro svira i gitaru. Želim Hrvatskoj puno sreće, 12 bodova iz Mađarske", "Moj pobjednik. Meow iz Velike Britanije", "12 bodova iz Danske", "Dajte mu da pobjedi", "Tako je skroman. Volim ga, idemo Hrvatska", "Super mi je njegov naglasak", "Imaš mojih 12 bodova iz Norveške", "Pobjednik Eurosonga 2024.", "Nemoguće ga je ne voljeti", "Imamo pobjednika", neki su od brojnih komentara oduševljenih eurovizijskih obožavatelja iz cijele Europe, ali i ostatka svijeta.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Evo čime je to Baby Lasagna na domišljat način ukrasio Rimčevu Neveru, nije moglo proći bez njegova zaštitnog znaka!

Izbor za Pjesmu Eurovizije ove godine se održava u Malmöu. Baby Lasagna nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

Hrvatska je dugo bila prva na kladionicama za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, no prije nekoliko tjedana je predstavnik Švicarske Nemo izgurao Baby Lasagnu na drugo mjesto.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene