Što se dogodilo?

Miljenicu bivšeg američkog predsjednika paparazzi ulovili u suzama, nedavno je javnost saznala i o bolesti njezina supruga

Ivanka Trump - 2 Ivanka Trump - 2 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump - 1 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump - 4 Ivanka Trump - 6 Ivanka Trump - 5 Ivanka Trump - 4 Ivanka Trump - 3 Ivanka Trump - 2 Ivanka Trump - 1 +0 Ivanka Trump - 2 Galerija

Kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Ivanka Trump viđena je kako u suzama ulazi u teretanu razgovarajući s nekime na telefon, nedavno se proširila vijest o bolesti njena supruga Jareda Kushnera.

Kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Ivanka Trump fotografirali su paparazzi na ulazu u jednu teretanu u Miamiju.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav pogled Ona divna u ljetnoj haljini bez grudnjaka i s prorezima, a njen muž čija ju je obitelj odbacivala bio u drugom planu

Ivanka je uplakana lica s telefonom na uhu brzo ušla u zgradu, a javnost sada zanima je li čula nove loše informacije o svome suprugu Jaredu Kushneru.

Naime, Jaredu je dijagnosticiran rak štitnjače dok je služio u zapadnom krilu, napisao je u memoarima koji su izašli pred kraj kolovoza., piše The New York Times.

"Onog jutra kad sam otputovao u Teksas kako bih prisustvovao otvaranju tvornice Louis Vuitton, liječnik Bijele kuće Sean Conley odvukao me u medicinsku kabinu na Air Force Oneu", napisao je g. Kushner u "Prelomnoj povijesti: Memoari Bijele kuće.''

"Vaše rezultate testa vratio je Walter Reed", rekao je. '‘Izgleda da imaš rak. Moramo odmah zakazati operaciju'', ispričao je Jared o trenutku kada je saznao za rak.

Kushner je napisao da je zamolio liječnika da pričeka i dođe u njegovu ordinaciju sljedeći dan. "Molim vas, nemojte nikome reći - pogotovo mojoj supruzi ili mom svekru", rekao je.

Rak na štitnjači Kushnera otkriven je u listopadu 2019. dok je bio uključen u rasprave o trgovinskom sporazumu s Kinom.

Nedavno je bio podvrgnut još jednoj u nizu operacija otkad mu je otkrivena bolest, a obitelj je javnosti ozbjavila da je operacija dobro prošla. 

Kushner je napisao da je rakotkriven rano, ali je zahtijevao uklanjanje znatnog dijela štitnjače i da je upozoren da bi moglo doći do dugotrajnog oštećenja njegovog glasa.

Njegova bolest bila je jedna od rijetkih informacija koje nisu iscurile iz jedne od najpropustljivijih Bijelih kuća.

Kushner je u knjizi malo toga napisao o tome zašto nije javno objavio informacije, osim što je rekao da je radio na tome da uski krug bude svjestan toga.

Vijesti su uspjeli sačuvati sve do kolovoza ove godine.

Zbog Jareda je Ivanka prešla i na judaizam, a upoznala ga je nedugo nakon što je diplomirala 2004. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 5 +5 Salma Hayek - 2 Celebrity Latino diva dočekala rođendan na jahti, pažnju s dobre fešte ipak ukrale zanosne obline po kojima je poznata!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene