Ljepotice u izlasku

Ivana Paris blista poslije razvoda, a pažnju je plijenila i bivša djevojka našeg nogometaša

Vedrana Linardić, Ivana Paris (Foto: PR) Vedrana Linardić, Ivana Paris (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u Opatiji (Foto: PR) Damir Kedžo (Foto: PR) Ivana Paris (Foto: PR) Poznati u Opatiji (Foto: PR) +0 Vedrana Linardić, Ivana Paris (Foto: PR) Galerija

Ivana Paris u Opatiji se pojavila nakon rastave braka, a u centru pozornosti bila je i naša bivša manekenka Vedrana Linardić.

Među brojnim poznatim licima u parku Ville Ariston u Opatiji u četvrtak su uživale Kraljica Hrvatske Ema Gračan, Ivana Paris, Vedrana Linardić, Zoran Žgaljardić, Mario Zambelli, Ivo Usmiani, Edita Stilin i Damir Kedžo, koji je okupljene iznenadio i spontanim nastupom samo za najdugovječniju riječku lifestyle TV emisiju i internetski portal. 

Pogledaj i ovo Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Otkrile tajnu dugovječnosti Bivše riječke manekenke pokazale da im godine idu u prilog: Njihovo pojavljivanje u javnosti mnogima oduzelo dah

Pažnju su posebno plijenile bivša Miss Universe Maja Sulić, bivša manekenka Vedrana Linardić, koja je nekad davno bila u vezi s Vedranom Ćorlukom. Vedrana se na društvenim mrežama često zna pohvaliti besprijekornom linijom, pa s pravom nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica. 

Nakon rastave braka u Opatiji se pojavila i Ivana Paris, a Damir Kedžo pažnju je plijenio svojom modnom usklađenošću.

Ivana Paris nedavno se razvela od Dine Bubičića poslije 10 godina braka. Par je u listopadu trebao proslaviti 10. godišnjicu, ali ju nisu dočekali.

Evo što je Ivana rekla o osjećajima i životu izvan braka.

"Teško je nakon dugogodišnjeg suživota krenuti sam ispočetka. Učim, ispitujem svoje mogućnosti i ponosna sam na to kako mi ide. Skupila sam snagu da krenem naprijed, makar i glavom kroza zid, a razlog za borbu su mi sinovi, osmoipolgodišnji Leonid i troipolgodišnji Noel. Postala sam slobodnija, jača i sigurnija u sebe te spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj životnoj avanturi", izjavila je Ivana za Gloriju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme (Foto: PR) Tina Walme, Marko Mrkić (Foto: PR) Petra Kurtela (Foto: PR) Olja Vori s prijateljicom (Foto: PR) +3 Marko Mrkić (Foto: PR) Celebrity Seksi kombinacija naše prezgodne plesačice: Pokazala noge u vrućim hlačicama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene