''Nisam profi, ali ne...''

Naša predivna voditeljica zbunila je pratitelje novom frizurom, pratitelji negoduju: ''Što je ovo? Vratite nam Ivanu!''

Ivana Mišerić - 6 Ivana Mišerić - 6 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić - 5 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +22 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Galerija

Ivana Mišerić iznenadila je svoje pratitelje novom fotografijom na kojoj ima potpuno drugačiji imidž, no mnogi su odmah shvatili da je u pitanju varka.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić javila se svojim pratiteljima na Instagramu s dvije nove fotografije na kojima je skoro neprepoznatljiva.

U minici i džemperu, Ivana je sjedila na stolu i gledala u daljinu, a na njoj je odmah bila vidljiva drugačija frizura.

''Mala promjena'', napisala je kratko u opisu.

Iako su mnogi odmah shvatili da je varka, neki su u komentarima krenuli negodovati na smeđu periku sa šiškama koju je Ivana imala na glavi.

"Ne, nikako. Izgleda kao perika i progutalo te'', ''Izgleda kao perika, ljepša je plava'', ''Nije loše, ali svjetliji tonovi ti bolje stoje'', ''Boja kose je divna, frizura prekrasna, ali ne na tebi'', ''Hollywood wife look... dodaje godine'', ''Nadam se da je perika, jer vam svijetla kosa predivno stoji'', ''Nije loše, ali vrati nam našu Ivanu", bili su neki od brojnih komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Ivana inače ima svijetlu nijansu kose koja ima narančaste tonove, a po tome je oduvijek i bila prepoznatljiva.

Kako Ivani Mišerić stoji smeđa kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Mišerić je u vezi s IT konzultantom Draženom Kovačevićem, a par je proslavio i treću godišnjicu veze. Upoznali su se na druženju koje su organizirali njihovi prijatelji.

"Odmah smo se prepoznali i znali da moramo nastaviti životni put zajedno, naprosto smo to osjetili. Dvokorak je naša formula uspjeha od prvog dana, vraški smo dobar tim", ispričala je.

Ivana je krajem prošle godine prvi put pokazala novog partnera, kojeg je dugo skrivala. Otkako je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica je pokušavala svoj privatni život držati dalje od javnosti. Još na ljeto 2021. u intervjuima je otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no dugo nije odavala ništa više od toga o svojoj novoj ljubavi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 +26 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić za dlaku je izbjegla strašnu tragediju na poznatoj svjetskoj turističkoj destinaciji, evo što se dogodilo

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 5 Nika Antolos - 2 Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 1 +26 Nika Antolos - 6 Celebrity Naša pjevačica objavila video iz najtežeg životnog razdoblja: ''Iz bolesti on me izbavi, svaka patnja ima smisao...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene