okupila publiku

Ivana Knoll u seksi navijačkom badiću ponosno razvila hrvatsku zastavu i priredila show na plaži u Katru!

Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 8 Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 12 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 3 +19 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll pozirala je fotografima na plaži u Katru u seksi navijačkom badiću i s hrvatskom zastavom.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll tijekom Svjetskog prvenstva u Katru privlači pažnju svojim seksi navijačkim izdanjima.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Sada je pozirala fotografima Pixsella na plaži Ras Abu Aboud u Dohi u seksi jednodijelnom badiću s bijelo-crvenim kvadratićima i s hrvatskom zastavom.

Ivana je opušteno izmjenjivala zavodljive poze i hvalila se bujnim atributima dok se oko nje okupilo mnoštvo znatiželjnika, a neki su se poželjeli i fotografirati s njom. Sa snimanja se javila i na svojem Instagramu, gdje je od početka Svjetskog prvenstva stekla oko 500 tisuća novih pratitelja i opasno se približava milijunu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ovih dana pozirala je i fotografima koji rade za svjetsku platformu Profimedia, a za tu je prigodu obukla minijaturni navijački bikini.

"Najseksi navijačica na Svjetskom prvenstvu nosi hrvatsku zastavu na bikiniju na plaži u Dohi. Izvještavalo se kako se ne boji uhićenja zbog svojih modnih odabira na Svjetskom prvenstvu. Njezina zemlja Hrvatska jučer je pobijedila Kanadu rezultatom 4:1, čime su se približili prolasku u drugi krug", pisalo je u opisu galerije s njezinim fotografijama na svjetskoj platformi.

Ivana zdušno bodri Vatrene od Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. njezine fotografije s tribina u oskudnim navijačkim izdanjima također su obišle svijet i otad je prati nadimak najseksi hrvatske navijačice.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin, MasterChef - 1 Luka Marin, MasterChef - 2 Luka Marin, MasterChef - 3 Luka Marin, MasterChef - 4 +19 Luka Marin, MasterChef - 5 Celebrity Zbog prijateljstva je izgubio natjecateljski duh, a evo s kim se najviše zbližio: "Njoj bih se došao izjadati, mislim da smo se povezali za dugo vremena"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović +19 Juraj Zigman i supruga Ines Perović Celebrity Dizajner Juraj Zigman u rijetkom izlasku sa suprugom, ne zna se ni kad su stali pred oltar, a uspješno skrivaju i sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene