Istaknula bujno poprsje!

Knoll novom seksi fotkom nastavlja skupljati pratitelje pa poručila: "Bog je blagoslovio ovaj vrući nered"

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll i Jamie Foxx Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +19 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll ne prestaje oduševljavati javnost i fanove sa svojim seksi izdanjima na društvenim mrežama.

Naša Ivana Knoll na svojem profilu na Instagramu podijelila je novu atraktivnu fotografiju. 

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 2 Spremna je za Euro! Knoll se možda preselila u Ameriku, ali Hrvatsku ne zaboravlja, ovako je našim nogometašima čestitala na pobjedi!

Pozirala je u pripijenoj ultrakratkoj bijeloj haljinici s detaljima cvijeća. Gornji dio u obliku korzeta jedva je sakrio njezine raskošne grudi, a donji dio savršeno je istaknuo duge i vitke noge.

"Blagoslovio Bog ovaj vrući nered", poručila je vatrena navijačica svojim pratiteljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Goriš", "Savršena", "Prezgodna", "Zapalila Instagram", "Mačko", "Mmm", "Wow", "Ideeš" samo su neki od komentara koji su se nizali u nastavku.

Inače, Knoll se nedavno na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira s glumcem Jamiejem Foxxom.

"Nema boljeg nego započeti novu 2023. godinu s dobrim prijateljima", napisala je Ivana, koja je na nedavnom Svjetskome nogometnom prvenstvu postala prava atrakcija. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 5 +10 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin potvrdila da se razvodi od Momčila Otaševića: "Trudila sam se ne pričati o vlastitoj intimi, ali…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene