odraz odao istinu

Knoll u donjem rublju pokazala besprijekornu figuru, no sjena je odala da se malo zaigrala u fotošopu!

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +19 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll objavila je svoju golišavu fotografiju, a sjena je otkrila da je malo dotjerala figuru u fotošopu.

Nije tajna da najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll voli uređivati svoje fotografije prije objave na društvenim mrežama, a sada joj se opet omakla jedna pogreška.

U pričama na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i s popularnom minijaturnom Jacquemus torbicom, a odraz na podu odao je njezinu pravu figuru.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

Primjećujete li fotošop pogrešku na fotografiji Ivane Knoll?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ivanu su prošlog ljeta paparazzi snimili na plaži u Španjolskoj, a na njihovim fotografijama vidljivo je da ipak izgleda malo drugačije od onoga što vidimo na društvenim mrežama.

Knoll često kritiziraju da pretjerano uređuje svoje fotografija i snimke, no svejedno je na Instagramu vjerno prate milijuni obožavatelja, od kojih je većinu stekla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Trenutačno živi u Miamiju, gdje radi kao DJ-ica i druži se sa svjetskim zvijezdama, a već je najavila i da će biti uz naše Vatrene i na nadolazećem Euru.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll se prisjetila strastvenog navijanja za naše Vatrene uz niz fotki s tribina: ''Jedva čekam sljedeće''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 3 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 4 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 2 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 1 +6 Elisabeth Shue Nekad i sad Bili su preslatki par u kultnom filmu prije 40 godina, ali nakon toga njihova se priča neočekivano završila: "Znate da životi...."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene