Ispovijest WAG-sice

VIDINA ZARUČNICA o EURU i životu u Kijevu: 'Ne žalim za titulom Kraljice Hrvatske'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Gugić bivša je kraljica Hrvatske, koja se zbog ljubavi odrekla titule i posla. Danas Domagoj Vida i Ivana žive u Ukrajini, gdje odgajaju sina Davida. Za Dnevnik.hr progovorila je o njihovom životu.

Domagoj Vida i Ivana Gugić privukli su pažnju svih medija strastvenim slavljeničkim poljupcem nakon što je Hrvatska pobijedila Tursku na Europskom nogometnom prvenstvu. Vida je tada dojurio do svoje Ivane, koja ga ovih dana u Parizu bodri svim srcem. Bivša kraljica Hrvatske posvetila se svom partneru i njihovom sinčiću Davidu te životu u Ukrajini. U intervjuu za Dnevnik.hr otkrila nam je kako provode dane tijekom Eura, ali i kako izgleda život Hrvatice u Ukrajini!

Pogledaj i ovo showbuzz showbuzz blok Vida postao tata - Sretni par sada planira i vjenčanje

Navijanje u Parizu

'Dane provodim sa sestrom i prijateljicama, razgledavajući grad, obilaskom muzeja i mnogih znamenitosti. U šetnjama najljepšim pariškim parkovima, i naravno stalnim kontaktom s Domagojem i našim sinčićem Davidom, kojeg trenutno čuva baka, odnosno moja mama', opisuje Ivana svoje pariške dane, gdje gleda utakmice i navija za svog Domagoja, noseći prigodne navijačke komade dizajnerice Andree Zvono. Zbog njegovog posla trenutno žive u Ukrajini, odnosno Kijevu. Prilagodba, kaže, nije bila teška.

'Posvetila sam se Davidu'

'Na život u Ukrajini, točnije u Kijevu, prilagodila sam se relativno brzo. Domagoj mi je jako puno pomogao da se što prije priviknem i naučim jezik. Posvetila sam se odgoju Davida, tako da moje dane ispunjava briga o njemu. Nađem vremena i za sebe, pa znam otići u teretanu i na neke beauty tretmane. Druga sam godina ekonomije, tako da i učim. Kad Domagoj ima slobodnog vremena, volimo prošetati gradom te otići na zajednički ručak ili večeru. Družimo se kad stignemo s njegovim suigračima i njihovim ženama iz kluba i reprezentacije', dodaje Ivana.

Planirali smo dijete i odlično smo se snašli

Roditeljstvo im je došlo očekivano te su se i Vida i Ivana snašli odlično. 'David je naše najveće bogatstvo. Planirali smo dijete i bili svjesni svega, mogu reći da smo se odlično snašli u ulozi roditelja. David je mala kopija Domagoja, ali je karakterno na mene. Jako su povezani, pa dok je Domagoj u karanteni, obavezno se gledaju preko FaceTime-a. Rođenje Davida nešto je najljepše što nam se moglo dogoditi', kaže zgodna WAG-sica o svom dječaku.

Odluku o odricanju ne žali ni trenutka

Puno se spekuliralo u medijima i jesu li Vida i Ivana zaručnici ili bračni partneri, a ona je sve razjasnila govoreći o njihovim planovima za budućnost. 'Nismo htjeli žuriti sa svadbom jer se vodimo time da taj dan treba biti najljepši u životu. Želimo veliku i zdravu obitelj, tako da nam je želja imati puno djece, ali sve s vremenom, jer Domagoj ima puno obaveza. Nadamo se da će nam njegove obaveze uskoro dopustiti da napravimo naše vjenčanje iz bajke'. Budući da su joj se ljubav i dijete dogodili u vrijeme kada je Ivana bila Kraljica Hrvatske, ona je od titule odustala. Svoju odluku, kaže, ne žali ni trenutka. 'To je bio prekrasan, ali kratak period u mom životu, i drago mi je što sam bila dio toga. Odlučila sam se za obiteljski život i odgajanje djeteta jer mi je obitelj na prvom mjestu. Moja najveća kruna je moja mala obitelj', objašnjava Gugić. Iako je se sjećamo kao fatalne plavuše, danas je brineta, a njezin stil puno je odmjereniji no prije. 'Prirodna sam brineta, tako da sam se vratila na koliko - toliko prirodnu boju kose i mogu reći da se osjećam bolje'!

Mala obitelj nema velikih planova za ljeto, jer se, kaže Ivana, nadaju da će što bude biti na Euru. 'Nadam se da ću što duže Domagoja i reprezentaciju pratiti na Euru, da će daleko dogurati. Nikad ne možemo dugoročno planirati i organizirati, tako da većinom to radimo u hodu', zaključila je simpatična Ivana Gugić.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene