Rijetko je viđamo

Samozatajna unuka Ivice Todorića osvanula na društvenim mrežama u izazovnoj haljini kakvu nosi i J.Lo!

Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Iva Todorić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Galerija

Iva Todorić na Instagramu se pohvalila svojom lijepom kćeri Tarom, koju je dobila s bivšim suprugom Hrvojem Balentom.

Najstariju unuku Ivice Todorića, 19-godišnju Taru Balent, nemamo često priliku vidjeti jer ima zaključane profile na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivica Todorić pridružio mu se na bini Evo što je Ivica Todorić rekao o pjevanju s Miroslavom Škorom: ''Ja volim pjesme, družim se s muzičarima''

No sada je ponosna mama Iva u pričama na Instagramu podijelila novu fotografiju svoje kćeri, koja je pozirala u atraktivnom svečanom izdanju.

Tara je nosila usku bijelu haljinu sa srebrnim detaljima i izazovnim prorezom na dekolteu, a radi se o komadu s potpisom dizajnerice Meline Džinović, supruge bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinovića. Njezine haljine, inače, nose i svjetski poznate zvijezde poput Pamele Anderson i Jennifer Lopez, a cijene se kreću između 6000 i 15 tisuća kuna.

Taru najčešće imamo priliku vidjeti u glamuroznim izdanjima, a zadnji je put osvanula na Instagramu dizajnerice Matije Vuice. Matijine kreacije često nosi, a u haljini s njezinim potpisom zablistala je i na svojoj maturalnoj zabavi u srpnju prošle godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matija Vuica (@matijavuica)

Inače, Iva je Taru dobila s bivšim suprugom Hrvojem Balentom, s kojim je u braku bila od 2001. do 2018. godine, a uz nju, imaju sinove Ivana i Antu.

Poznato je i da je Todorićeva kći već neko vrijeme u ljubavnoj vezi, no identitet svojeg dečka vješto krije od javnosti.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput sve rastopila preslatkom fotkom sinčića Blooma, a ni sama nije uspjela suzdržati emocije: "Ne znam kako je vrijeme proletjelo"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +5 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Celebrity Sina Doris Dragović rijetko imamo priliku vidjeti, u maminom spotu bio je još kao dječak, a evo kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene