Uživa u slavi

Najpoznatijoj preljubnici na svijetu ispod kratke haljine provirilo ono što nije trebalo

Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) +0 Jordyn Woods i Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Galerija

Radi se o Jordyn Woods, koju je proslavilo blisko prijateljstvo s reality obitelji Kardashian.

Nakon navodnog preljubničkog skandala, plus-size manekenki procvao je posao.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Skandal ne jenjava Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

Radi se o 21-godišnjoj Jordyn Woods, koju je proslavilo blisko prijateljstvo s reality obitelji Kardashian, odnosno najmlađom pripadnicom Kylie Jenner, s kojom je donedavno i živjela.

A zatim se Jordyn navodno spetljala s košarkašem Tristanom Thompsonom, tadašnjim dečkom Khloe Kardashian, s kojim ona ima dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Manekenka se brzo iselila iz vile svoje najbolje prijateljice, obitelj Kardashian okrenula joj je leđa, Tristan je brzo viđen s drugom, no poslovne ponude počele su pljuštati sa svih strana.

Među njima se našla i ona za vlastitu liniju umjetnih trepavica koju Jordyn vjerno reklamira na sve strane. Tako je nedavno uhvaćena prilikom dolaska u The Dorset Hotel, gdje je održana večera lansiranja, a tom prilikom uskočila je u kratku plavu haljinicu koja je otkrila malo više nego što je trebala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Naime, prilikom izlaska iz automobila, Jordyn je ispod nje otkrila slavni Spanx, odnosno steznik koji obožavaju i brojne druge slavne dame, među kojima su i sestre Kardashian.

Dio javnosti i dalje vjeruje kako je preljubnički skandal izmišljen u svrhu promoviranja nove, 16. sezone reality showa "Keeping Up With The Kardashians" koja počinje za nekoliko dana. Kako god bilo, obje su se strane dobro promovirale i prodale. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) Željko Pervan i Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) Blanka Vlašić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Blanka Vlašić nedavno postala voditeljica u duhovnom talk showu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 inMagazin Blanka Vlašić otvorila dušu, iskreno progovorila o ružnim riječima na svoj račun te čega se odrekla za korizmu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene