"Uvijek je pazila na nas"

Bratić Meghan Markle objavio dosad neviđene fotografije iz njezinog djetinjstva, na jednoj se grli s ocem s kojim već godinama nije u kontaktu!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 15 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 11 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 1 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Meghan Markle i princ Harry +19 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Galerija

Bratić Meghan Markle pustio je u javnost njezine fotografije kad je bila beba pa otkrio kakva je bila kao djevojčica.

Meghan Markle trenutno je jedna od najfotografiranijih žena na svijetu, ali davne 1981. debitirala je pred puno manjim brojem obožavatelja.

Naime, na fotografijama koje je objavio DailyMail, Meghan je tek novorođenče - uljuljkana u rukama svoje bake po majci Jeanette.

Druga fotografija prikazuje je kako gleda u kameru, u crnoj majici s kapuljačom te na toj fotografiji nevjerojatno nalikuje svom petogodišnjem sinu Archieju u istoj dobi.

Fotografije možete pogledati OVDJE

Bratić vojvotkinje od Sussexa Shawn Johnson za DailyMail je otkrio kakva je to Meghan bila kao djevojčica.

"Uvijek je bila jako slatka. Bila je ljubazna i uvijek je imala osobine zvijezde u sebi. Bila je stvarno zrela za svoje godine. Uvijek je pazila na nas i brinula se da nam je svima dobro", rekao je.

Pogledaji ovo Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 10 Zanimljivosti Meghan Markle je ekipu serije koja ju je proslavila zvala prijateljima, a sada je otkriveno kakav je njihov odnos stvarno: "Mislim da je to čisti strah"

Shawn je sin Josepha Johnsona, Meghanina ujaka po majci koji je preminuo u dobi od 72 godine od kongestivnog zatajenja srca.

Iako je par izgubio kontakt u svojim ranim dvadesetima, Shawn kaže da se nada da će ponovno stupiti u kontakt sa svojom sestričnom koja je trenutno otuđena od svih u svojoj obitelji, osim svoje majke Dorije, muža i djece.

Inače, na fotografijama možemo vidjeti Meghan i njezina oca Thomasa zagrljene, međutim, oni danas nisu u kontaktu. 

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 10 Celebrity Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

Otac i kći nisu razgovarali od kraljevskog vjenčanja u travnju 2018., na koje Thomas nije došao. Thomas nikada nije upoznao princa Harryja niti njegove unuke Archieja i Lilibet. Od tada postaje sve otvoreniji, očajnički preklinjajući svoju kći da mu dopusti da ih vidi, ali sve bezuspješno.

No, tijekom Markleina djetinjstva on je bio os oko koje se njezin svijet vrtio zajedno s njezinom majkom Doriom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina In Magazin: Severina - 5 Severina - 6 Severina +25 Severina Celebrity Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marijan i Vesna Budimir - 1 Marijan i Vesna Budimir - 2 Marijan i Vesna Budimir - 3 Marijan i Vesna Budimir - 4 +18 Marijan i Vesna Budimir Celebrity Nasljednik Roberta Jarnija u braku je s bivšom misicom i nogometnom sutkinjom, a zaljubili su se nakon što mu je ona poništila gol!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene