Upoznali se na utakmici

Nasljednik Roberta Jarnija u braku je s bivšom misicom i nogometnom sutkinjom, a zaljubili su se nakon što mu je ona poništila gol!

Marijan i Vesna Budimir - 2 Marijan i Vesna Budimir - 2 Duje Klaric/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marijan i Vesna Budimir - 1 Marijan i Vesna Budimir - 2 Marijan i Vesna Budimir - 3 Marijan i Vesna Budimir - 4 Marijan i Vesna Budimir Marijan i Vesna Budimir Marijan i Vesna Budimir Marijan i Vesna Budimir Vesna Budimir Vesna Budimir +12 Vesna Budimir i Izabela Martinović Galerija

Marijan Budimir suprugu Vesnu upoznao je na utakmici, na kojoj je ona sudila.

Marijan Budimir ovih se dana našao u središtu pažnje jer je zamijenio Roberta Jarnija na mjestu izbornika hrvatske U-17 reprezentacije.

To je potaknulo i veliko zanimanje za njegov privatni život, koji je i ranije bio zanimljiv javnosti.

Marija je u sretnom braku s bivšom nogometnom sutkinjom Vesnom Budimir, koja je 2004. godine bila Miss Dalmacije, a par se upoznao na utakmici.

"Ona je sudila i poništila mi gol! To je bio okidač za sastanak, kavu i tako je krenulo", otkrio je Marijan jednom prilikom za Radio Dalmaciju.

Zajedno imaju dvoje djece, šestogodišnju Saru i dvogodišnjeg Ivana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vesna Budimir (@vesna_budimir)

Vesna je aktivna na Instagramu, gdje često dijeli obiteljske trenutke, a i Marijan povremeno koristi njezin profil, pa se tako upravo tamo početkom veljače oprostio od Hajduka, kada je sporazumno raskinuo ugovor s klubom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vesna Budimir (@vesna_budimir)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Leko i Ivana Jerko Leko Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić +10 Jerko Leko i Iva Šarić Celebrity Bivši Vatreni Jerko Leko u tajnosti dobio treće dijete, evo i tko je njegova nova partnerica

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Ana Uršula Najev i Iva Jerković Oreški Iva Jerković +25 Iva Jerković Celebrity Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene