Kraljica Torcide

Pogledajte kako je Iris Livaja prizvala gol svog Marka, a još je jednom pokazala da je njegova najveća podrška!

Iris Livaja Iris Livaja Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Marko i Iris Livaja - 1 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Marko Livaja s djecom - 5 Marko Livaja s djecom - 1 +19 Marko Livaja, Iris Rajčić Galerija

Iris Livaja vjerno je bodrila svojeg supruga Marka na utakmici Hajduka i Slaven Belupa, na kojoj je on zabio jedini gol.

Iris Livaja najveća je podrška svojem suprugu Marku, što je sada još jednom potvrdila.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Tijekom utakmice Hajduka i Slaven Belupa u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa Iris je vjerno navijala iz svojeg doma i objavljivala snimke na društvenim mrežama, a čak bi se moglo reći i da je prizvala Markov gol.

"Ti", napisala je uz emotikone srca i molitve dok se Marko pripremao za kazneni udarac, pri kojem je zabio gol, a Iris je zatim njegov gol proslavila s još nekoliko objava u svojim pričama na Instagramu.

Podsjetimo, Iris i Marko Livaja vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, i zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Mnogi navijači Hajduka upravo su Iris pripisali zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega je prozvana novom kraljicom Torcide.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros Jasmin Stavros +19 Jasmin Stavros Celebrity Iz bolnice podijelili novosti o zdravstvenom stanju Jasmina Stavrosa: ''Nastavlja terapiju kod nas, jako je optimističan...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina Petar Grašo, Jelena Rozga i Tonči Huljić, 2007. godina Tonči Huljić, 2007. godina +25 Ivan, Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić, 2007. godina Nekad i sad Huljić prije 16 godina nije ni slutio da će mu prijatelj Grašo postati zet, a evo kako je tada izgledala Hana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene