Majčinska ljubav

Seksi manekenka utjehu nakon bolnog prekida pronalazi u kćeri Lei, a fotografi je prate u stopu

Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) +2 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Galerija

Nakon prekida s Bradley Cooperom, Irina Shyak se vratila u New York gdje vrijeme provodi s kćerkicom Leom.

Slavna manekenka slomljenog srca, Irina Shayk, nakon radnog vikenda na milanskom tjednu mode vratila se u New York i odmah pohrlila svojoj kćerkici Lei (2). 

Pogledaj i ovo Irina Shayk (Foto: Profimedia) Sve je ispričala Ruska ljepotica progovorila o prekidu s glumcem za kojeg se šuškalo da ju je varao s Lady Gagom

Irina je dvogodišnjakinju Leu dobila u vezi s glumcem Bradleyem Cooperom, s kojim je nedavno okončala četverogodišnju vezu. 

Lijepa Irina i malena Lea nakon nekoliko dana razdvojenosti viđene su kako se u jednom dječjem parkiću u New Yorku igraju u pješčaniku te se druže s drugom djecom, a za tu priliku – uskladile su i outfite. 

Mama i kći odjenule su vrlo slične kombinacije s potpisom luksuzne modne marke Burberry. Irina je na sebi imala 690 dolara vrijednu Giovanna kariranu haljinu s remenom oko struka, a Lea kariranu haljinicu u istom tonu kao i njezina mama, iz linije Burberry Kids. 

Tek nekoliko sati nakon što su paparazzi vidjeli Irinu i Leu kako uživaju u zajedničkoj igri, Bradley, Lein otac i Irinin bivši dečko, viđen je u majici istog brenda. Čak i kada su razdvojeni, članovi ove obitelji modno su usklađeni. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +10 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Običan outfit ona je učinila vrlo izazovnim: Starleta plijenila poglede zbog nevjerojatno uske majice

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene