Ništa od svadbe

Ipak je vara? 'Ostavio ju je i odselio se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se činilo kako njihova veza ne može biti romantičnija i kako će uskoro pred oltar, čini se kako je još jednoj ljubavi Jennifer Aniston došao kraj te da je prekinula vezu s Justinom Therouxom.

Prema pisanju američkog časopisa In Touch, Jennifer Aniston i Justin Theroux prekinuli su svoju ljubavnu vezu. 'Zaručnik ju je ostavio i odselio se, vjenčanja neće biti', stoji na naslovnici časopisa.

>> Policija ubila naoružanog muškarca ispred kuće Jennifer Aniston!


Osim bombastičnog naslova, časopis ima i fotku na kojoj ljubi Stingovu suprugu Trudy! Bliski izvori paru pak tvrde da Trudy i Justin nisu zajedno već da su dobri prijatelji već godinama, a do prekida je došlo zbog poslovnih obveza koje su im presudile u vezi.

>> Poljubac koji je uzdrmao svijet slavnih - Hoće li mu Jen oprostiti?

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

'Nakon puno propalih veza ni ovog puta se njezini snovi o sretnoj ljubavi nisu ostvarili', otkrio je izvor. Podsjetimo, u zadnje vrijeme se šuškalo da par uskoro treba izaći pred oltar, a Jennifer je navodno isplanirala sve detalje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene