Skromne i talentirane

Ne stišavaju se reakcije na njihov rasplesani show, a jedna stvar ih posebno motivira u cijeloj priči

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Plesno gimnastički klub Flik Šenkovec - 5 Plesno gimnastički klub Flik Šenkovec - 4 Plesno gimnastički klub Flik Šenkovec - 3 Plesno gimnastički klub Flik Šenkovec - 2 Plesno gimnastički klub Flik Šenkovec - 1 Plesno gimnastički klub FLIK Plesno gimnastički klub FLIK Plesno gimnastički klub FLIK Plesno gimnastički klub FLIK Plesno gimnastički klub FLIK +1 Plesno gimnastički klub FLIK Galerija

Publika showa Supertalent je u finale poslala plesnu grupu Flik Šenkovec koja nam je otkrila dio nastupa koji pripremaju marljivo trenirajući.

Plesni klub Flik Šenkovec osvojio je gledatelje showa Supertalent koji su odlučili da baš njegovi članovi zaslužuju prolazak u veliko finale u kojem ćemo ih uskoro gledati.

"Osjećaj ponosa, sreće i neizmjerne radosti i veselja u prvom trenu su se miješali, ali odmah je došao osjećaj odgovornosti i zabrinutosti za pripreme finala koje je tako blizu", otkrile su djevojke iz kluba.

Sve su međusobno prijateljice čak i van treninga, pa makar su različitog uzrasta, imaju od 9 do 17 godina, no godine su za njih samo broj.

"A to prijateljstvo, zajedništvo i povjerenje je jako bitno kod visoko rizičnih akrobatskih piramida i elemenata koje su sastavni dio naših koreografija. Glavnu riječ vode starije cure, ujedno i "bazne" u piramidama, jer na njima je sigurnost "flayerica". A zadnja riječ je na trenericama koje i smišljaju koreografije", otkrile su nam.

Flik Šenkovec je amaterski plesni klub, no djevojke su svojim treninzima maksimalno posvećene i otkrile su nam što možemo od njih očekivati u finalu.

"Mi smo amaterski klub i treniramo tri puta tjedno po dva sata u kasno večernjim terminima zbog dvosmjenskih školskih nastava kod nas u Međimurju, a za finale pripremamo koreografiju "Join the forces". Jednu dublju priču o borbi dobra i zla sa sretnim završetkom u zajedništvu i sreći, naravno u našem plesno akrobatskom stilu", najavile su.

Nakon nastupa u polufinalu ne stišavaju se reakcije na njihovu izvedbu, a jedna stvar ih posebno motivira u cijeloj priči.

"Dobile smo jako puno pozitivnih komentara, čestitka i pohvala kako uživo tako i na društvenim mrežama što nas sve motivira na daljnje plesno gimnastičko stvaralaštvo. O glavnoj nagradi i ne razmišljamo već samim ulaskom u finale osjećamo se pobjednicama. Jer naša želja je nastupati na tako lijepoj pozornici i da nas vidi šira publika", priznale su nam plesačice Flik Šenkovca.

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu Supertalenta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zauzela pozu zbog koje su svi zumirali jedan detalj na fotki, ultrakratka haljina nije puno toga pokrila

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Screenshot) Fernando Colunga Fernando Colunga (Foto: Getty Images) +3 Fernando Colunga Nekad i sad Sjećate se zgodnog Josea Armanda iz kultne sapunice? Šuškalo se da voli muškarce, a evo kako danas izgleda i čime se bavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene