Uvijek iskrena!

Indira raskopčala gumbe i pokazala seksi čipkasti grudnjak pa se požalila na jedan tipični ženski problem

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Indira Levak šesta emisija TLZP - 6 indira Levak prva emisija TLZP Indira Levak +0 Indira Levak - 5 Galerija

Indira Levak na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi kombinezon kojemu je raskopčala gornje gumbe i tako ga pretvorila u seksi komad.

Modni izričaj pjevačice Indire Levak (47) s godinama se puno mijenjao, no seksepil je uvijek bio i ostao glavna okosnica njezina stila.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

To je potvrdila i svojom posljednjim outfitom kojim se pohvalila na Instagramu, a osim što je opet očarala obožavatelje, objavom ih je i nasmijala.

"Zauzela sam pozu... Namjestila se... ali brate mili, tko izmisli ove platforme na cipelama?! Izdrži, mala, kako znaš!" napisala je uz fotku na kojoj pozira u bež kombinezonu kojemu je raskopčala gornje gumbe i tako otkrila djelić svojeg seksi čipkastog grudnjaka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Kombinezon je iskombinirala s velikom jaknom vojničkog uzorka te cipelama s platformom na koje se požalila u objavi, a sve je upotpunila i upečatljivom ogrlicom koja je dodatno skrenula pažnju na njezin dekolte.

"Izgledaš super", "Možeš ti sve", pisali su joj pratitelji koji su je, osim komplimentima, obasuli srcima i lajkovima.

Indira svojim modnim kombinacijama redovito uveseljava i gledatelje popularnog showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je članica žirija koji uz nju čine još Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +3 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zamamni dekolte skrenuo je pažnju s njezina mladolikog lica, zbilja je nevjerojatno kako ova žena izgleda s 50 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene