Glavni krivac!

Pogledajte tko je i zašto rasplakao Nives Celzijus, nije se mogla suzdržati, a to se rijetko događa

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP Nives Celzijus prva emisija TLZP - 4 Saša Lozar prva emisija TLZP Saša Lozar prva emisija TLZP Saša Lozar prva emisija TLZP Saša Lozar prva emisija TLZP Saša Lozar prva emisija TLZP Saša Lozar prva emisija TLZP +3 Nives Celzijus prva emisija TLZP Galerija

Saša Lozar rasplakao je Nives Celzijus u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u čijoj je prvoj emisiji nove All Stars sezone nastupio kao Vice Vukov.

U prvoj emisiji sedme sezone All Star showa "Tvoje lice zvuči poznato" već su potekle suze i to iz oka Nives Celzijus, a glavni krivac bio je Saša Lozar.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat - 1 čekao se njen komentar Indira se javno obratila našem plesaču koji se transformirao u nju, evo što mu je imala za reći nakon što je zabavio javnost!

Naime, Saša se na pozornici showa pojavio kao naš legendarni izvođač Vice Vukov i izveo njegovu skladbu "Tvoja zemlja", a njegova emotivna izvedba dovela je Nives do ruba suza.

"Imala sam suzu u oku, imam i suzu van oka. Svi ovi detalji, od tog tvog aristokratskog držanja, kako si dostojanstveno iznio pjesmu s tim svojim baritonom, ostala sam bez riječi i sad bih se rasplakala", poručila je Nives Saši, a Maja Šuput je kao voditeljica dodala da zna da je dobro odradio nastup kada ovako nešto vidi.

Sašinu je izvedbu pohvalila i Indira Levak.

"Pogodio si bit svog nastupa, veličanstveno. Pogodio si emociju, ja ti uistinu čestitam", bila je iskrena Indira, a Igor Mešin imao je za njega samo jednu, ali kratku i jasnu poruku.

"Odmah si pokazao zašto si pobijedio u toj jednoj sezoni".

Da je svaki dio nastupa bio savršen, zaključio je i Goran Navojec: "Danas ima fantastičnih pjevača, ali iz vremena kad je bilo važno pjevanje, samo pjevanje, ti si nam to donio. Odličan spoj maske i imitacije, u svakom segmentu si odradio ovo jako dobro".

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 8 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Celebrity Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan +4 Frano Ridjan Celebrity Frano Ridjan otkrio sve o suradnji s kolegicom Majom Šuput: "Ona uvijek kuka i viče moje ime po setu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene