S njima nikad dosadno!

Evo koji je nepoznati detalj o Frani Ridjanu najviše iznenadio Maju Šuput: "Znala sam da dere kolo, ali..."

Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 8 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Maja Šuput i Frano Ridjan - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan - 5 +0 Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 Galerija

Maja Šuput i Frano Ridjan su prije početka nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkrili koliko se dobro poznaju.

Maja Šuput i Frano Ridjan vodit će nas i kroz novu sedmu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a uoči prve emisije koju gledamo ove nedjelje sjeli su pred kamere i otkrili koliko se zapravo međusobno poznaju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Saznali smo tako što Frani bolje ide pjevanje ili ples, radi li na proširenju obitelji, bez čega oboje ne mogu započeti dan, u kojoj je sezoni Maja nastupala u showu i je li znala da je Frano državni prvak u linđu.

Otkrili su i tko je mrzovoljniji ujutro, tko ne može bez kave, tko je smiješniji, tko bolje kuha, a tko od njih dvoje više priča saznajte u videu.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene