Kakve noge!

Ultra kratka Indirina haljina otkrila je više nego što joj je bilo u planu: ''Kao da imaš 25 godina!''

Indira Levak Indira Levak Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 4 Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +19 Indira Levaka Galerija

Indira Levak pohvalila se vitkim nogama i istreniranom figurom u ultrakratkoj blještavoj haljinici.

Pjevačica Indira Levak pohvalila se svojim utreniranim nogama i zanosnom figurom u kratkoj blještavoj haljinici.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"Ja živim i pjevam i nisam sama, tu sam za vas. I vi za mene, ljubim vas", napisala je Indira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

"Ne damo te nikom", "Kako si zgodna kao da imaš 25.", "Predivna kao i uvijek", "Lijepa haljina, baš si zgodna", pisali su joj njezini fanovi.

Indira je nedavno uživala u Crnoj Gori odakle je objavljivala kako se provodi na godišnjem odmoru ne misleći na poslovne obaveze.

Indira je i na CMC festivalu u lipnju pažnju plijenila modnim odabirom. Tad je nosila rozu kratku haljinu čiji je gornji dio bio potpuno zatvoren, a naglašavali su ga puf rukavi, dok je donji dio bio vrlo kratak i istaknuo njezine istrenirane noge.

Pjevačica je nedavno svom suprugu Miroslavu Levaku čestitala godišnjicu braka putem društvenih mreža, a otkrila je i još nešto, a to je da su ona i suprug vlasnici novog kućnog ljubimca – psića imena Blue.

''Eto, postadoh i mama preslatke Blue'', napisala je uz objavu.

Indira i Miroslav upoznali su se prije devet godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 10 Mina Joksimović - 4 Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 2 +10 Mina Joksimović - 5 Celebrity Kći pjevača koji je omiljen u regiji odmara se u Hrvatskoj i hvali se raskošnim atributima u tijesnim badićima!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin, Denise Austin Katie Austin - 4 +13 Katie Austin - 5 Zanimljivosti Možete li vjerovati da su ovo majka i kći? Jedna ima 65, druga 29 godina, a na prvu je teško pogoditi tko je tko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene