Nitko ga ne želi?

Ponovno na tržištu: Imanje Michaela Jacksona na prodaji po mnogo nižoj cijeni

Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Neverland Ranch (Foto: Getty Images) Neverland Ranch (Foto: Getty Images) Neverland Ranch (Foto: Getty Images) +0 Neverland Ranch (Foto: Getty Images) Galerija

Imanje pjevača Michaela Jacksona "Neverland Ranch" u Kaliforniji ponovno je na tržištu po cijeni od 31 milijuna dolara, što je mnogo manje od 100 milijuna, za koliko je prodavano prije četiri godine.

Imanje "Neverland Ranch" od oko tisuću hektara u blizini Los Olivosa sastoji se od glavne zgrade sa šest spavaćih soba i tri kuće za goste, jezera s vodopadom, teniskih terena, štala i drugih zgrada za smještaj životinja.

Pogledaj i ovo Michael Jackson (Foto: Getty Images) zazire od medija Zbog ovih prizora Michaela Jacksona i sina na balkonu tada je izbio veliki skandal, a evo u kakvog je muškarca izrastao ovaj dječačić sa slike!

Značajno niža cijena dijelom je posljedica suša u tom području koje su utjecale na tržište nekretnina, kaže agent Kyle Forsyth, koji je oglasio imanje na prodaju.

Michael Jackson navodno je imanje platio 19,5 milijuna dolara 80-ih godina, a tvrtka za ulaganje u nekretnine otkupila ga je 2008. za 22,5 milijuna dolara nakon što nije otplatio zajam.

Godinu kasnije Jackson je umro.

Oglas za prodaju objavljen je u trenutku kad HBO planira emitirati dokumentarni film o svjedočenjima muškaraca koji tvrde da ih je pjevač spolno zlostavljao kao djecu na tom ranču.

(Hina) 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Jordyn Woods (Foto: Profimedia) Jordyn Woods i Red Table Talk (Foto: Instagram) +8 Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Trenutno najpoznatija preljubnica na svijetu konačno otkrila što se dogodilo na tulumu Tristana Thompsona

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: Profimedia) +0 Ciara (Foto: Profimedia) Celebrity Vatrena izvedba za slučajne prolaznike: Pjevačica na balkonu zaplesala u kupaćem kostimu!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) +0 Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Celebrity Pokazala tijelo iz snova: Atraktivna brineta plijenila poglede u haljini koja malo toga ostavlja mašti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene