"Ja se toga plašim"

Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 1 Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 2 Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 3 Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 4 Goran Navojec, Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP Goran Navojec, Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP Mario Roth, Enis Bešlagić, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP Žiri, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP +26 Minea, TLZP Galerija

Igor Mešin i Filip Detelić u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" izveli su tri trika, a jedan je posebno nasmijao Mineu.

Voditeljski duo iz showa "Tvoje lice zvuči poznato", Igor Mešin i Filip Detelić, iz emisije u emisiju zabavljaju gledatelje i svojim trikovima, a ovaj su put imali i novog asistenta.

"Ovo je naš Pero, moramo se ispričati, našeg redovitog asistenta Filipa večeras nema, a ovo je Perina maca imenom mala maca", objasnili su pa su izveli tri trika iz, kako su istaknuli, domene hipnoze, razdiobe i prodiranja u ljudski um.

Pogledaji ovo Filip Detelić i Igor Mešin Zanimljivosti Pogledajte kako je novi voditelj našeg hit-showa uspio zbuniti Igora Mešina: "Ovo sigurno nije bio najbolji trenutak večeri!"

Nakon neuspješne hipnoze mace i koliko-toliko uspješne razdiobe balona, uslijedila je kulminacija njihove točke - prodiranje u ljudski um.

"Ja se toga plašim", komentirao je Enis Bešlagić.

"Ja se ne bojim, jer meni nemate u što prodrijet", našalio se Goran Navojec.

"Molim vas apsolutnu tišinu", rekao je Igor pa se obratio Minei.

"Molim te koncentriraj se dobro i odgovori mi na sljedeće pitanje. Znaš li što piše na ovome papiru?" pitao ju je Igor.

"Ne", kratko je odgovorila Minea. Igor je zatim okrenuo papir na kojem je pisalo "ne", što je Mineu, ali i ostatak žirija nasmijalo do suza.

Pogledaji ovo Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Zanimljivosti Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

Zatim je Filip pitao Miju Negovetić, koja se transformirala u Škoru, da odabere broj od 1 do 5, a ona je odabrala broj 4. Filip je zatim maknuo papir koji je držao u ruci i drugom je pokazao četiri prsta, a i ovaj "trik" sve je nasmijao.

Filip je inače glumac i novo je voditeljsko lice Nove TV, a s Igorom ga veže dugogodišnja suradnja u kazalištu, koja se pretvorila i u pravo prijateljstvo.

Pogledaji ovo Filip Detelić, Marija Kolb, TLZP Celebrity Mala tajna našeg novog voditelja izišla je na vidjelo, evo zašto mu je bilo neugodno: "Sad cijela Hrvatska zna, hvala, Mare!"

"Igor Mešin je fenomenalan kolega i prijatelj, velika mi je podrška i gušt je dijeliti s njim pozornicu. Samo riječi hvale imam za Mešina i ispred i iza kamera. Što više da ja kažem o Igoru, čovjek je uspješan kazališni, filmski i TV glumac, redatelj, voditelj, jako dobar čovjek i prijatelj", nahvalio je Filip kolegu prije početka showa.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri i Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević, TLZP +34 Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Celebrity Nitko iz žirija nije mogao vjerovati što im se događa pred očima, Navojec se naježio, a Minea je odjurila na pozornicu!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP +30 Mario Roth, Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Celebrity Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene