a bili su rivali...

Severinini bivši pozirali zagrljeni i nasmijani, zaključili su i da su sada poput obitelji: "Neke veze su jednostavno neraskidive!"

Igor Kojić i Milan Popović Igor Kojić i Milan Popović Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Milan Popović Severina Milan Popović Igor Kojić i Severina Milan Popović - 2 Milan Popović Milan Popović - 1 +0 Igor Kojić i Milan Popović Galerija

Igor Kojić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira s Milanom Popovićem uz koju mu je zahvalio za iznenađenje koje mu je priredio za rođendan te je otkrio i što ih je povezalo.

Bivši partneri pjevačice Severine Vučković, Igor Kojić i Milan Popović, od rivala su postali dobri prijatelji, a sada su prijateljstvo potvrdili i na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Igor je objavio fotografiju na kojoj s Milanom pozira zagrljen i nasmijan, a uz nju mu je i zahvalio za iznenađenje koje mu je priredio za rođendan te je otkrio i što ih je povezalo.

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje puno volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svako tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli!" napisao je Kojić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Popović je za Index otkrio i što je Kojiću kupio za rođendan nakon što se pisalo da mu je poklonio skupocjeni automobil Audi A8.

"Igor je od mene za rođendan dobio ikonu", kazao je te je zaključio i da je lažne informacije u medije plasirao Severinin tim.

Obojica su na svojim profilima na Instagramu objavili i poruku "Zima stiže"; Igor uz selfie iz teretane, a Milan uz fotografiju znaka Popovići-Kojići, što su mnogi njihovi pratitelji protumačili kao poruku Severini.

Pjevačica se o svemu nije oglašavala, a nakon vijesti o prijateljstvu njezinih bivših na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz Italije uz koju je simbolično poručila: "Život je lijep!"

Igor i Milan međusobno se prate na društvenoj mreži, a nijedan od njih ne prati Severinu.

Podsjetimo, Igor je sa Severinom bio u braku gotovo šest godina, a razveli su se u kolovozu 2021., nakon što se mjesecima šuškalo da im je brak u krizi.

Milan i Severina bili su u vezi tri godine, a prekinuli su 2013. te vode dugotrajnu borbu za skrbništvo nad sinom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 1 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 2 Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj - 4 Sanna Marin - 1 +15 Sanna Marin - 2 Zanimljivosti Prijateljice finske premijerke dobro se zabavljaju u Hrvatskoj: Pokazale gole grudi putnicima Jadrolinije!  

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene