EP u Slovačkoj

Hrvatski vaterpolisti igraju za Hrvatsku, a vole svoje žene

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hrvatski vaterpolski reprezentativci praznik ljubavi Valentinovo ove će godine pokloniti domovini Hrvatskoj jer sutra igraju prvu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo u Slovačkoj.

Zlatni hrvatski vaterpolisti praznik ljubavi ove će godine posvetiti domovini Hrvatskoj igrajući u Slovačkoj jednu od najvažnijih utakmica ove sezone. Jedan od najgrubljih sportova krije i nježnu stranu naših junaka koji svaki slobodan trenutak posvećuju najmilijima.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Srčana navijačica! Kolinda se oglasila o pobjedi naših vaterpolista na svjetskom prvenstvu, baš su je usrećili: "Barakude vladaju svijetom!"

'Ljubav je energija koja nas upotpunjuje i izvlači iz nas ono najbolje što posjedujemo. Divno je pronaći osobu s kojom to uzajamno dijeliš. Podrška supruge Enee mi je iznimno bitna, ona brine o svakodnevnom životu i na taj način mi olakšava sve kako bi se mogao posvetiti sportskim obavezama!', otkriva reprezentativac Ivan Krapić.

Vaterpolist Duje Živković oduševljen Australijom

Romantični vaterpolisti svaki slobodan trenutak provode u društvu supruga i djevojaka, a jedan od lidera reprezentacije Andro Bušlje zbog ozljede je ostao u Dubrovniku te će u krugu svoje obitelji proslaviti najromantičniji dan u godini.

'Ove godine u našoj će obitelji Valentinovo biti jako posebno. Po prvi puta slavit ćemo ga s našom djevojčicom i zato nismo planirali nikakav izlazak. Uživamo u našim zajedničkim trenucima i ona je naš najveći blagosov. Ljubav je zaista najveći dar kojeg možemo dati i primiti, a moja je zadaća svakog dana dati sve od sebe da dvije najvažnije žene u mom životu budu sretne', izjavio je Andro Bušlje.

Među atraktivnim i zgodnim vaterpolskim reprezentativcima ima i slobodnih koji upravo ovog Valentinova priželjkuju strast i novu ljubav. Jedan od najpopularnijih mladih vaterpolista Ante Vukičević pravi je romantik u potrazi za jednostavnom djevojom: 'Za mene je ljubav osjećaj koji me ispunjava. Kako trenutno nisam u vezi uživam u svakom slobodnom trenutku i napornim treninzima. Za mene je romantika u malim stvarima, pažnji i iznenađenjima, a kad sam u vezi Valentinovo mi je svaki dan!'

Hrvatska vaterpolska reprezentacija uzvratnu domaću utakmicu protiv Slovačke igra 01. ožujka na bazenu u Gružu u Dubrovniku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene