Zanimljivo

Guza i dekolte na fotkama su zbog višeg cilja: Ova žena ima 51 godinu i ovako izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Christensenje pokazala svoju zavidnu figuru u seriji fotografija na kojima je pozirala u kupaćem kostimu.

Danska manekenka Helena Christensen često svoje obožavatelje oduševljava golišavim fotografijama na Instagramu, a taj trend nastavila je i tijekom kućne karantene. 

Pogledaj i ovo Helena Christensen 53 su joj godine! Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Svoju zavidnu figuru pokazala je u seriji fotografija na kojima je pozirala u kupaćem kostimu. Manekenka i u 52. godini ima besprijekorno tijelo, a bivša zvijezda Victoria's Secreta fanovima je pokazala i stražnjicu na jednoj od fotografija.

Manekenka je objasnila kako će jedan dio zarade od prodaje svojih modnih dodataka donirati starijima koji su pogođeni pandemijom koronavirusa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inside out @staerkandchristensen

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Helena se posljednjih dana hvali kako se socijalno distancirala u u planinama u blizini New Yorka sa sinom Mingusom (20) i prijateljicom Camillom Staerk.

Bivša manekenka, koja ganja karijeru frotografkinje, sina je dobila s glumcem, zvijezdom serije "Živi mrtvaci" Normanom Reedusom (51). Helena i Norman su bili u vezi od 1998. do 2003.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Naš vatreni pohvalio se vještinom koju krije njegova lijepa supruga, ona baš nije bila sretna: "Kad žena razvuče"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene