Slavna manekenka

Izgleda sjajno sa 46 godina: 'Nikada nisam bila na dijeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helena Christensen jedna je od slavnih supermodela koja je svoju karijeru počela u 90-tima, a i danas je jednako atraktivna. U čemu je tajna?

Ima 46-godišnja no slavna manekenka Helena Christensen i danas je tražena u modnom svijetu.  Slavna Dankinja izgleda barem u pola mlađe na nedavno snimljenim fotografijama za francuski Madame Figaro magazin, a to je i pokazala na odmoru u Italiji.

Pogledaj i ovo Irina Shayk (Foto: Profimedia) I bez šminke savršena Jednu od najljepših žena svijeta paparazzi ne puštaju na miru ni kad trenira

Bella Hadid ide stopama starije sestre Gigi: Osvaja modni svijet

Bila u bikiniju ili toplesu, Helena nema što skrivati jer izgleda sjajno! Mnogi se pitaju i koja je njzina tajna, no lijepa Helena se kune u dobre gene. A pomaže i redovito vježbanje.

 

This body. #helenachristensen#supermodel #fashionpost

A photo posted by Helena Christensen (@hchristensenfans) on

'Nikada nisam bila na dijeti, obožavam hranu. Imam dobar metabolizam, a počela sam aktivno trenirati tek u svojim 30-ima. Počela sam jer sam htjela učvrstiti svoje mišiće. Volim intenzivne sportove, poput boxa', rekla je Helena koja je pozirala u toplesu za Madame Figaro. A kada ne pozira, lijepa manekenka voli provoditi vrijeme sa sinom i partnerom. 'Volimo vrijeme provoditi na svježem zraku, preko vikenda se uputiti u planine oko New Yorka', priča ljepotica koja je na pragu 50-tim jednako atraktivna.

Skidanje joj nije nepoznanica - Emily Ratajkovski skinula se i prije spota 'Blurred Lines' koji ju je proslavio

Gledajući je i na nedavnim fotografijama kao da nije ni dana ostarila otkada je glumila u legendarnom spotu Chrisa Isaaka 'Wicked Games' sada već davne 1991.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene