Izlanuo se prijatelj

Peto dijete sa 16 godina mlađim? Lijepa manekenka navodno je u blaženom stanju

Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: AFP) Tom Kaulitz i Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Klum Flavio (Foto: Getty) Klum Seal (Foto: Getty) Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Getty Images) Galerija

Heidi Klum i 16 godina mlađi Tom Kaullitz zaručili su se na Badnjak nakon 9 mjeseci veze.

Njemački top-model i voditeljica zaručila se na Badnjak.

Pogledaj i ovo Heidi Klum (Foto: Instagram) Kao da je u 20-ima Ljepotica isprovocirala javnost ponašanjem na medenom mjesecu: "Proživljavaš li krizu srednjih godina?!"

Radi se o 45-godišnjoj Heidi Klum koju je tijekom romantičnog putovanja zaprosio 16 godina mlađi dečko, glazbenik Tom Kaullitz.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2018. godine. Prvo službeno pojavljivanje imali su u svibnju prošle godine u Cannesu, a u to vrijeme postali su i službeni na društvenim mrežama. Vijest o zarukama potvrdila je plavokosa ljepotica na Instagramu njihovom zajedničkom fotografijom na kojoj je u prvom planu gigantski prsten.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

A čini se kako je iza brzinskih zaruka stajao još slađi razlog. O njemu se izlanuo njemački dizajner Wolfgang Joop koji s Heidi sjedi u žiriju showa "Germany's Next Top Model", a pogađate, radi se o dolasku prinove.

Iako par nije potvrdio sretne vijesti, nije ih niti negirao, a ovo će njemačkoj ljepotici biti peto dijete, ako se glasine pokažu istinitima. Također, ovo će joj biti i treći brak.

Bivša manekenka prvi put se udala 1997. za stilista Rica Pipina, od kojeg se razvela 2002. godine. Tijekom 2003. Heidi je bila u vezi s Flaviom Briatoreom i s njim je dobila kćer Leni, koju talijanski playboy u početku nije htio priznati niti se o njoj ikada brinuo. Da stvar bude gora, manekenku je ostavio dok je još bila trudna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Srećom, Klum je ubrzo upoznala glazbenika Seala, s kojim se vjenčala 2005. godine te dobila troje djece, no 7 godina kasnije uslijedio je razvod koji je finaliziran 2014. godine. Kaulitz je ranije bio u braku s modelom Riom Sommerfield. Zajedno su bili od 2009. godine, vjenčali su se 2015., no rastali su se nakon samo jedne godine braka.

Glasine o prinovi javile su se i na nedavnoj amfAR gala večeri u New Yorku na kojoj se Heidi pojavila s bujnijim dekolteom nego inače, a glasine je dodatno potpalio njezin zaručnik kada je u jednom nedavnom intervjuu odbio komentirati napise o dolasku prinove.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Celebrity Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) +5 Salma Hayek (Foto: Getty Images) Celebrity Pridržavali ih asistenti: Glumice nakon cjelonoćnog tulumarenja nisu mogle same stajati ni hodati

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +5 Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene