Novi dečko?

S bivšim se dečkom fizički obračunavala u javnosti, a sada je uhvaćena u 4 ujutro sa slavnim komičarom

Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Jack Whitehall (Foto: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Kate Beckinsale i Jack Whitehall (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Jack Whitehall (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Hana Cross (Foto: Profimedia) Hana Cross (Foto: Instagram) +0 Hana Cross (Foto: Instagram) Galerija

Hanu Cross proslavila je burna veza s Brooklynom Beckhamom, a nedavno je jednu zabavu napustila s komičarem Jackom Whitehallom.

23-godišnju manekenku Hanu Cross proslavila je burna veza s Brooklynom Beckhamom.

Pogledaj i ovo Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Smirio se? On je dijete poznatih roditelja i zavodnik koji mijenja cure kao čarape, no od nove se ne odvaja

Crnokosa ljepotica nije se previše proslavila tom ljubavlju jer je veza sa sinom umirovljenog nogometaša Davida Beckhama i dizajnerice Victorije Beckham bila sve samo ne normalna. Naime, mladi par stalno se svađao, pa čak i fizički sukobljavao, a navodno sve zbog njezine ljubomore i posesivnosti.

Ipak, neki izvori isticali su da je takav i Brooklyn, a njihove svađe znale su se događati i na javnim mjestima, poput zadnje na Filmskom festivalu u Cannesu u jednom restoran kada su među njima morali intervenirati i redari.

I bračni par Beckham bio je zabrinut zbog te veze, pa su brže-bolje reagirali kako bi Brooklyna odvojili od Hane, što su na kraju i uspjeli. Njihov najstariji sin zatim je pronašao utjehu u manekenki Nicole Peltz te se od nje ne odvaja posljednjih mjeseci, dok Hana dosad nije povezivana s drugim muškarcima.

Međutim, nakon nedavne dodjele nagrada BRIT u Londonu uhvaćena je kako napušta jednu od zabava u društvu 8 godina starijeg komičara i voditelja Jacka Whitehalla, koji je prošle godine imao kratku romansu s glumicom Kate Beckinsale.

Jack je vodio dodjelu, a zatim je do 4 ujutro proveo s Hanom na jednom afterpartyju. Iako je duo bio u društvu nekoliko prijatelja, koristili bi svaki trenutak da se malo odmaknu i razgovaraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana † (@hancross) on

"Jacku se Hana jako svidjela, što nije čudno jer je blistala tu večer. On to nije skrivao", otkrio je nepoznati izvor za britanski The Daily Mail. Zanimljivo, nedavno se šuškalo kako je Jack vrlo aktivan na dating aplikaciji za celebove Rayi, pa se čini kako je ponovno u potrazi za ljubavi.

Podsjetimo, Jack je u prosincu 2017. godine prekinuo s glumicom Gemmom Chan, s kojom je proveo šest godina, a ona je utjehu brzo našla u kolegi Dominicu Cooperu. Otad ga se povezivalo s drugim ženama, no ništa ozbiljno, a tko zna, možda mlađahna Hana promijeni stvari, jer Brooklyna je poprilično zaludjela. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Madonna (Foto: Instagram) +0 Madonna (Foto: Profimedia) Celebrity Kći slavne pjevačice šokirala ponašanjem: Jedva je stajala na nogama i pokazala donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene